Utazás kiállítás 2024

22feb.(feb. 22)10:00 DE25(feb. 25)5:00 DUUtazás kiállítás 2024

Mi ez?

Magyarország első számú turisztikai vására, a 46. Utazás kiállítás 2024. február 22-25. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően Magyarország vezető turisztikai kiállítása minden korosztály számára évről évre újabb élmény- és inspirációszerzési lehetőséget biztosít, erre utal a kiállítás új neve.
Az Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt programkínálatának összeállításakor is törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja a számára legrelevánsabb információt, ezért egy helyen és egy időben mutatkoznak be a hazai és külföldi desztinációk, valamint a Budapest Boat Show és a Karaván Szalon változatos járműparkja mellett az egyre népszerűbb közlekedési eszközök és az utazási módok széles választéka is. A kiállítás jövő évi kiemelt témája az aktív és kalandturizmus lesz.
A kiállítás szakmai jellegének erősítése érdekében a rendezvény első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretséget köthetnek és részt vehetnek a szakmai konferenciákon, B2B találkozókon. A kiállítás további részében a nagyközönség utazásokat foglalhat, közelebbről megismerkedhet különböző országok kultúrájával, szokásaival, és nem utolsó sorban felfedezheti a belföldi régiók és egyes városok különlegességeit, látványosságait, valamint értékes utazásokat is nyerhetnek.

https://www.facebook.com/events/713830807424899/

more

Mikor?

22 (Csütörtök) 10:00 DE - 25 (Vasárnap) 5:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.