VĂĄrkert Akusztik - Ripoff Raskolnikov

13dec7:00 DU7:00 DUVĂĄrkert Akusztik - Ripoff Raskolnikov

Mi ez?

🔖Jegyek: https://bit.ly/RipoffRaskolnikov_VárkertAkusztik

A VĂĄrkert Akusztik exkluzĂ­v koncertjein nĂ©pszerƱ zenĂ©szek lĂ©pnek ki a megszokott felĂĄllĂĄsukbĂłl vagy feltörekvƑ fiatal zenekarok lĂ©pnek fel, hogy hangszereikre koncentrĂĄlva hozzĂĄk közelebb zenĂ©jĂŒket a közönsĂ©ghez.

Decemberben Ripoff Raskolnikov lĂ©p a VĂĄrkert Akusztik szĂ­npadĂĄra, aki 18 éves korában nekivágott a világnak, hogy utcazenészként járja az európai országokat. Kezdetekben az eurĂłpai nĂ©pzenĂ©k foglalkoztattĂĄk, majd dalszerzƑi munkĂĄjĂĄban fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklĂłrban gyökerező dalszerzői attitƱd, ami Bob Dylan vagy akĂĄr Tom Waits zenĂ©jĂ©t is meghatározza.
SzuggesztĂ­v jĂĄtĂ©kĂĄt Ă©s kĂŒlönleges szĂ­npadi megjelenĂ©sĂ©t elƑször 1987 novemberĂ©ben lĂĄthatta a hazai közönsĂ©g, azĂłta szerves rĂ©szĂ©vĂ© vĂĄlt a hazai zenei Ă©letnek. Dalai az emberi Ă©rzelmek teljes spektrumĂĄt lefedik, Ripoff egyedi hangvĂ©telben szĂłl szerelemrƑl, szenvedĂ©lyrƑl, vesztesĂ©grƑl, a mindennapok nehĂ©zsĂ©geirƑl, de szĂłl a szĂ©pre valĂł törekvĂ©srƑl az Ă©let minĂ©l teljesebb megĂ©lĂ©sĂ©rƑl is.

A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkivĂĄlĂłbb produkciĂł a hazai palettĂĄn, a tagok valamennyien a mƱfaj Ă©lmezƑnyĂ©be tartozĂł veterĂĄnok.

https://www.facebook.com/events/1048368732863419/

more

Mikor?

(Szerda) 7:00 DU - 7:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.