VI. S8 Underground Tehetségkutató - Döntő

19jan.6:30 DU6:30 DUVI. S8 Underground Tehetségkutató - Döntő

Mi ez?

Immáron hatodik alkalommal indítjuk útjára az S8 Underground Club tehetségkutató fesztiválját. A már hagyományosnak tekinthető megmérettetésen a magyar underground zenekarok közül keressük a legjobbat.
Gyertek el és SZAVAZZATOK AZ ÁLTALATOK KEDVELT ZENEKARRA, hiszen a TI SZAVAZATAITOK IS SZÁMÍTANAK a győztes kiválasztásában!

Résztvevők:

Kapunyitás: 18.30
Pontos koncertkezdés: 19.00
Belépő elővételben: 2000 Ft
Belépő a helyszínen: 2500 Ft
Jegyelővétel: https://s8underground.jegyx1.hu/eloadas/2698/vis8-underground-tehetsegkutato-donto

TÁMOGATÓINK:
Nortyx hangstúdió, ahol a varázslat történik!
A Nortyx hangstúdióban 2009 óta várjuk a feltörekvő, és már befutott zenekarokat, hogy rögzítsétek azokat a bizonyos dallamokat, amik ott zakatolnak a fejetekben. Hangmérnökeink türelmesen, és maximális profizmussal állnak a zenédhez, függetlenül attól hogy milyen stílusban mozogsz. Azon kevés stúdiók közé tartozunk, akik rendelkeznek teljesen analóg SSL summing keverővel, így az elkészült végeredmény úgy fog szólni, ahogy a legnagyobb külföldi előadók zenéi. És hogy mi az extra még ezen felül? Az hogy nálunk a klipedet is elkészítheted, mivel profi videós csapattal, és direkt klipekre optimalizált kamerákkal rendelkezünk.
https://hangstudio.hu/
https://www.facebook.com/nortyxhangstudio
https://www.instagram.com/nortyxhangstudio/

Room22 Recording Studio:
Stúdiónk 2022-ben nyitott meg Budapest szívében azzal a céllal, hogy széles körben kiszolgálja amatőr és professzionális zenei produkciók teljes körű zenei felvételét és producerelését.
Magunk is zenészek lévén, tudjuk milyen nehéz fiatalként, kezdő zenészként egy projekt beindítása, a „szakmába” való beilleszkedés, így boldogan teszünk eleget az S8 megkeresésének és állunk be a VI. S8 Underground Tehetségkutató zászlaja alá, sok sikert kívánva a jelentkező zenekaroknak!
http://www.room22recording.com/
https://www.instagram.com/room22recording/
https://www.facebook.com/room22recording
https://www.youtube.com/@room22recording45

Csend Stúdió, kompromisszumok nélkül!
A Csend Stúdió 2021-ben nyitott és azóta is várja és fogadja örömmel minden zenei ágazat képviselőit a rock-tól a jazzen át a népzenéig. Magas technikai színvonal, 60 négyzetméteres feljátszó, saját, igénybe vehető hangszerpark áll rendelkezésre, hogy a végeredmény eléréséhez ne legyenek kompromisszumok.
https://www.csendstudio.hu/
https://www.facebook.com/CsendStudio

https://www.facebook.com/events/1006080487098568/

more

Mikor?

(Péntek) 6:30 DU - 6:30 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.