Vinnie Moore | European Tour | Budapest

26sep7:00 DU11:00 DUVinnie Moore | European Tour | Budapest

Mi ez?

Vinnie Moore a shred gitározás, azaz a gyors és nagy hangterjedelmű, virtuóz futamokra épülő játékstílus egyik első képviselője, aki eddigi pályafutása során 10 szólólemezt készített, illetve a legendás UFO zenekar hat nagylemezén és élő DVD-jén is közreműködött. Emellett tagja volt Alice Cooper zenekarának is, és számos vendégzenészi szerepet is elvállalt, sőt még a Pepsinek is készített reklámzenét.

A több száz koncertnyi rutinnal rendelkező zenész most Double Exposure címen adott ki új lemezt, amit szeptember 26-án Budapesten is bemutat. Most először egy énekes, Titta Tani (Goblin) is csatlakozik a turnéhoz, Emiliano Tessitore ritmusgitáros, Francesco Caporaletti basszeros és Roberto Pirami dobos mellett.

Vinnie előtt ezúttal is a hazai Classica játszik. A Fejes Zoltán gitáros, Szalai Tamás billentyűs, Kiss Zoltán énekes, Ozsvárth Gábor dobos és Gothár Ferenc basszusgitáros felállásban színpadra álló csapat olyan progresszív zenét játszik, amelyben a rock és metal alapokra klasszikus zenei témák és hatások épülnek.

a Livesounds bemutatja:
2023. szeptember 26., kedd 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
Vinnie Moore, Classica koncertek
Belépő: elővételben 8500 Ft, a koncert napján 9500 Ft
Jegyek:
https://tixa.hu/vinnie-moore-amh
https://www.ticketportal.hu/event/Vinnie-Moore-Double-Exposure

https://www.facebook.com/events/987179922454189/

more

Mikor?

(Kedd) 7:00 DU - 11:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.