Sze
29
ked
Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése
Sze 29 @ 10:00 de. – 5:00 du.
Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése

LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE
Kiállítás és kalandjáték
VAJDAHUNYADVÁR
!!!A NYITÁS IDŐPONTJA IDEIGLENESEN ELHALASZTVA!!!

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, középkori tájra érkeznek, ahol bátorságukat, tudásukat és érzékeiket próbára téve lovagi küldetés részesei lehetnek.

Morcos strázsaként áll a lovagvár zömök tornya, szűk ablakában halvány fény dereng. Bagoly röppen, várkisasszony sóhaja száll, a középkori vidék csupa babona és talány. Kürtszó harsan, páncélos vitézekről zeng a hősi ének, rejtve a kard és pihen a súlyos buzogány.

Vajon miféle küldetés vár? Nemes szándék vagy sötét ármány fogad? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a lovagkor világát, de vigyázat, a történelmi utazás meglepő kalandokat tartogat!

A Vajdahunyadvárban nyíló új, tavaszi kiállítás és kalandjáték középkori utazásra, lovagi küldetésre hív. A látogatók a játék során képzeletbeli tájakat barangolhatnak be, miközben agyafúrt fejtörők és lovagkori kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket.

Kígyószívű Henrik, az álnok rablólovag értékes zsákmányt szerzett: megkaparintotta a király szent kardját. A titkos megbízatás célja a kard felkutatása és visszaszerzése az ellenséges lovagvárból. Aki elég rátermett ahhoz, hogy apródként kiállja a próbák sorát, elnyerheti a lovagi címet!

A játék során a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e vakon is rálelni a rejtekajtó kulcsára, rendet vágni a lovagrendek közt, leleplezni a kopjás csalást és megfejteni a páncélkirakót. Megtudhatják továbbá, elboldogulnak-e a címerállatok fenséges csapatával, a csalóka lidércfényekkel vagy a botfülű muzsikusok szerenádjával.

A kiállításon a résztvevők felfedezhetik a lovagkor legendás világát, találkozhatnak a középkor hőseivel, rácsodálkozhatnak díszes viseletükre, fegyvereikre és meglepő vitézi képességeikre. A próbák teljesítéséhez és a veszedelmek elkerüléséhez bátor szívre, lovagi erényekre és éles érzékekre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésznek, a jutalom sem marad el!

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és kalandjáték lovagkori látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

A LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE című kiállítás és kalandjáték 2020. március 28-tól május 17-ig látogatható a Vajdahunyadvárban.

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR
Nyitvatartás:
Korosztályi ajánlás: 4–99
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
A kiállítás és kalandjáték bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.

BELÉPŐJEGYÁRAK: felnőtt 1950 Ft; gyermek (3–14 éves korig), nyugdíjas (62 éves kortól) 1750 Ft; csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) hétköznap 1290 Ft; családi (2 felnőtt és 2–3 gyermek) 6950 Ft

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.
Egyéb kedvezmények ezen időszak alatt nem vehetők igénybe.

Jegyvásárlás: a helyszínen, a múzeum pénztárában.
(Elővételre, online jegyvásárlásra sajnos nincs mód.)
Jegyvásárlás módjai: készpénz, bankkártya, PayPass, OTP, MKB és K&H SZÉP kártya és OTP Cafeteria kártya

Belépéskor játékfüzetet kapnak: a gyerekek (3–16 éves); a gyermek nélkül egyéni jeggyel érkező felnőttek.
A látogatóknak őrzött és ingyenes ruhatár áll rendelkezésükre.
A Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése című kiállítás és kalandjáték termei akadálymentesek, babakocsival és kerekesszékkel is bejárhatók.

CSOPORTOK BEJELENTKEZÉSE ÉS INFORMÁCIÓ: 06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig, 10–17 óráig)

Az óvodai és iskolai csoportok fogadása előzetes, telefonos bejelentkezéshez kötött.
Felhívjuk a pedagógusok figyelmét, hogy hétvégenként, ünnepnapokon és a tavaszi szünet alatt nem fogadunk csoportokat.
Óvodai és iskolai csoportok látogatása esetén 10 főnként egy fő kísérő pedagógus belépése díjtalan.
Az óvodai vagy iskolai csoporttal érkező gyerekek 4–5 fős csapatokban játszanak egy-egy játékfüzettel.

A MÁV Start Zrt. a múzeumlátogatási vasúti kedvezményeiről bővebb információ itt:
http://www.mezogazdasagimuzeum.hu/tanulas/hasznos-informaciok
https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/tudnivalok-csoportos-utazas-szervezesehez

A Városliget környéki parkolási rendről információ itt:
https://www.zugloiparkolas.hu/

Bővebb információ: 06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig) vagy f.exhibition.info@gmail.com
Sajtókapcsolat és kapcsolatfelvétel a szervezőkkel: f.exhibition.info@gmail.com

Szerzői jogvédelemmel kapcsolatos információ:
Az F Exhibition megrendezésében létrejött kiállítások egyéni ötletre készült, egyéni kivitelezésben, saját forrásból megvalósult szellemi termékek. Az F Exhibition neve, logója, szlogenje, illetve a kiállítások összes képi és szöveges eleme, valamint kiadványai szerzői jogi védelem alatt állnak.

Harlem Globetrotters – 2020 Budapest @ Papp László Sportaréna
Sze 29 @ 7:00 du. – 9:30 du.
Harlem Globetrotters - 2020 Budapest @ Papp László Sportaréna | Budapest | Hungary

A világhírű Harlem Globetrotters bejelentette, hogy az eredetileg 2020. május 19-re tervezett magyarországi előadásuk új időpontja 2020. szeptember 29-én lesz!
A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében, valamint tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a szervezők egy későbbi, új időpontra halasztották az amerikai csapat budapesti fellépését is.

A Harlem Globetrotters eredetileg 2020. május 19-én a Tüskecsarnokban lépett volna fel, a turné újratervezése miatt, a magyarországi előadásuk is új időpontban és új helyszínen kerül megrendezésre: 2020. szeptember 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában láthatja őket a magyar közönség.

****

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a legújabb, „Pushing the Limits” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében érkezik hazánkba, 2020. szeptember 29-én Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit.

Az új turné számos újdonságot ígér a közönségnek! A jelenleg 21 világrekorddal büszkélkedhető Globetrotters minden meccsen élőben kísérel meg újabb világrekordot felállítani. Több helyszínen előadják majd a teljesen elsötétített pályán a legendás „Magic Circle” („Bűvös kör”) labdaadogató bemelegítésüket, melynek során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja majd az egyedüli fényforrást. A rajongók nagy örömére „Az ötödik negyed” elnevezésű interaktív, meccs utáni autogram-osztogatás is állandó eleme lesz a show-nak, ahol a közönségnek lehetősége nyílik közelről, személyesen találkozni a sztárjátékosokkal. Műsorukba visszatér a „Magic Pass”, amikor is a meccs előtt a rajongók a pályára léphetnek, elcsíphetik kedvenc játékosaikat egy fénykép erejéig, sőt, akár azt is megtanulhatják, hogyan kell az ujjuk hegyén pörgetni a labdát. És a csapat ebben az idényben ünnepli a négypontos dobás 10. évfordulóját – a sportágba ezt ők vezették be 2010-ben –, így minden bizonnyal, a távolról dobott kosarakból sem lesz hiány.

„A Globetrotters mindig is a szórakoztatásról és az újításról volt híres; ez a szezon sem lesz kivétel” – nyilatkozta Lou Dunbar legendás Globetrotter-játékos és vezetőedző. „Rajongóink mára már többet várnak el tőlünk egy egyszerű show-műsornál. Ez a turné minden eddiginél több szórakozást és izgalmat ígér. Alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk, szeretnénk életre szóló emlékeket nyújtani!”

A világszerte legendásnak számító Harlem Globetrotters® neve már 93 éve egyet jelent az egyedülálló családi szórakozással és a pazar kosárlabdázással. Az Original Harlem Globetrotters tagjai a csapat története során eddig hat földrész 124 országában mutatták be híres tehetségüket. Sok esetben kulturális és társadalmi korlátokat döntöttek le, és rengeteg rajongót részesítettek élete első kosárlabda élményében. A Globetrotters büszke arra, hogy bekerült a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame tagjai közé, kilenc szenzációs évtized alatt rajongók százmillióinak nyújtott már szórakozást – köztük pápáknak, királyoknak, királynőknek és elnököknek.

Az egyedi játékot játszó Harlem Globetrotters népszerűsége a mai napig töretlen. Műsoruk ötvözi a cirkusz, a színház és a komédia eszközeit a sporttal. A kosárlabda zsonglőrei 2020. szeptember 29-én a Papp László Arénában mutatják be hihetetlen zsákolásaikat, fantasztikus trükkjeiket.

Harlem Globetrotters 2020 – Jegyek – Budapest Aréna @ BudapestArena
Sze 29 @ 7:00 du. – 10:00 du.
Harlem Globetrotters 2020 - Jegyek - Budapest Aréna @ BudapestArena | Budapest | Hungary

A “Pushing the Limits” (“A határok feszegetése”) című legújabb turnéjuk még látványosabb pillanatokat, élményeket ígér Budapesten! A kosárlabda akrobaták látványos showja újra elvarázsolja a budapesti közönséget.

A világhírű Harlem Globetrotters bejelentette, hogy az eredetileg 2020. május 19-re tervezett magyarországi előadásuk új időpontja 2020. szeptember 29-én lesz!

Részletek itt:
https://kulturaonline.hu/harlem_globetrotters_2020_kosarlabda_zsonglor_show_a_tuskecsarnokban_jegyek_itt_9740

Harlem Globetrotters – A kosárlabda zsonglőrei ámulatba ejtik a magyar közönséget!

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a legújabb, „Pushing the Limits” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében érkezik hazánkba, A Tüskecsarnokban mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. Népszerűségük a mai napig töretlen, műsoruk ötvözi a cirkusz, a színház és a komédia eszközeit a sporttal, így a magyar közönség hihetetlen zsákolásokat, trükköket és fantasztikus kosárlabdázást láthat majd.

Sze
30
sze
Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése
Sze 30 @ 10:00 de. – 5:00 du.
Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése

LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE
Kiállítás és kalandjáték
VAJDAHUNYADVÁR
!!!A NYITÁS IDŐPONTJA IDEIGLENESEN ELHALASZTVA!!!

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, középkori tájra érkeznek, ahol bátorságukat, tudásukat és érzékeiket próbára téve lovagi küldetés részesei lehetnek.

Morcos strázsaként áll a lovagvár zömök tornya, szűk ablakában halvány fény dereng. Bagoly röppen, várkisasszony sóhaja száll, a középkori vidék csupa babona és talány. Kürtszó harsan, páncélos vitézekről zeng a hősi ének, rejtve a kard és pihen a súlyos buzogány.

Vajon miféle küldetés vár? Nemes szándék vagy sötét ármány fogad? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a lovagkor világát, de vigyázat, a történelmi utazás meglepő kalandokat tartogat!

A Vajdahunyadvárban nyíló új, tavaszi kiállítás és kalandjáték középkori utazásra, lovagi küldetésre hív. A látogatók a játék során képzeletbeli tájakat barangolhatnak be, miközben agyafúrt fejtörők és lovagkori kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket.

Kígyószívű Henrik, az álnok rablólovag értékes zsákmányt szerzett: megkaparintotta a király szent kardját. A titkos megbízatás célja a kard felkutatása és visszaszerzése az ellenséges lovagvárból. Aki elég rátermett ahhoz, hogy apródként kiállja a próbák sorát, elnyerheti a lovagi címet!

A játék során a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e vakon is rálelni a rejtekajtó kulcsára, rendet vágni a lovagrendek közt, leleplezni a kopjás csalást és megfejteni a páncélkirakót. Megtudhatják továbbá, elboldogulnak-e a címerállatok fenséges csapatával, a csalóka lidércfényekkel vagy a botfülű muzsikusok szerenádjával.

A kiállításon a résztvevők felfedezhetik a lovagkor legendás világát, találkozhatnak a középkor hőseivel, rácsodálkozhatnak díszes viseletükre, fegyvereikre és meglepő vitézi képességeikre. A próbák teljesítéséhez és a veszedelmek elkerüléséhez bátor szívre, lovagi erényekre és éles érzékekre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésznek, a jutalom sem marad el!

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és kalandjáték lovagkori látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

A LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE című kiállítás és kalandjáték 2020. március 28-tól május 17-ig látogatható a Vajdahunyadvárban.

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR
Nyitvatartás:
Korosztályi ajánlás: 4–99
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
A kiállítás és kalandjáték bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.

BELÉPŐJEGYÁRAK: felnőtt 1950 Ft; gyermek (3–14 éves korig), nyugdíjas (62 éves kortól) 1750 Ft; csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) hétköznap 1290 Ft; családi (2 felnőtt és 2–3 gyermek) 6950 Ft

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.
Egyéb kedvezmények ezen időszak alatt nem vehetők igénybe.

Jegyvásárlás: a helyszínen, a múzeum pénztárában.
(Elővételre, online jegyvásárlásra sajnos nincs mód.)
Jegyvásárlás módjai: készpénz, bankkártya, PayPass, OTP, MKB és K&H SZÉP kártya és OTP Cafeteria kártya

Belépéskor játékfüzetet kapnak: a gyerekek (3–16 éves); a gyermek nélkül egyéni jeggyel érkező felnőttek.
A látogatóknak őrzött és ingyenes ruhatár áll rendelkezésükre.
A Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése című kiállítás és kalandjáték termei akadálymentesek, babakocsival és kerekesszékkel is bejárhatók.

CSOPORTOK BEJELENTKEZÉSE ÉS INFORMÁCIÓ: 06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig, 10–17 óráig)

Az óvodai és iskolai csoportok fogadása előzetes, telefonos bejelentkezéshez kötött.
Felhívjuk a pedagógusok figyelmét, hogy hétvégenként, ünnepnapokon és a tavaszi szünet alatt nem fogadunk csoportokat.
Óvodai és iskolai csoportok látogatása esetén 10 főnként egy fő kísérő pedagógus belépése díjtalan.
Az óvodai vagy iskolai csoporttal érkező gyerekek 4–5 fős csapatokban játszanak egy-egy játékfüzettel.

A MÁV Start Zrt. a múzeumlátogatási vasúti kedvezményeiről bővebb információ itt:
http://www.mezogazdasagimuzeum.hu/tanulas/hasznos-informaciok
https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/tudnivalok-csoportos-utazas-szervezesehez

A Városliget környéki parkolási rendről információ itt:
https://www.zugloiparkolas.hu/

Bővebb információ: 06 1 422 0765 (keddtől vasárnapig) vagy f.exhibition.info@gmail.com
Sajtókapcsolat és kapcsolatfelvétel a szervezőkkel: f.exhibition.info@gmail.com

Szerzői jogvédelemmel kapcsolatos információ:
Az F Exhibition megrendezésében létrejött kiállítások egyéni ötletre készült, egyéni kivitelezésben, saját forrásból megvalósult szellemi termékek. Az F Exhibition neve, logója, szlogenje, illetve a kiállítások összes képi és szöveges eleme, valamint kiadványai szerzői jogi védelem alatt állnak.

Little Ceasar (US) koncert Budapesten! @ Dürer Kert
Sze 30 @ 7:00 du. – 11:00 du.
Little Ceasar (US) koncert Budapesten! @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

A Cudi Purci Booking bemutat!
Először Magyarországon a legendás hard-rock zenekar, Little Caesar koncert Budapesten!

LITTLE CEASAR (US)
Asphalt Horsemen

Budapest @ Dürer Kert (Ajtósi Dürer sor 19-21.)
2020. szeptember 30.
Kapunyitás: 19:00:
Jegyek:
3900 ft (limitált, csak a Tixa.hu felületén)
4900 ft (tixa.hu, wave)

okt
2
pén
XIV. NN Ultrabalaton 4-13 fős csapatverseny @ Annagora Aquapark
okt 2 @ 4:00 de. – okt 4 @ 5:00 du.
XIV. NN Ultrabalaton 4-13 fős csapatverseny @ Annagora Aquapark | Balatonfüred | Hungary

2020-ban 14. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.

XIV. NN Ultrabalaton egyéni és 2-3 fős verseny @ Annagora Aquapark
okt 2 @ 7:00 de. – okt 4 @ 8:00 du.
XIV. NN Ultrabalaton egyéni és 2-3 fős verseny @ Annagora Aquapark | Balatonfüred | Hungary

2020-ban 14. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton – de első alkalommal külön versenynappal az egyéni verseny, valamint a 2-3 fős váltók versenye.

VinCE Budapest Wine Show 2020- Időpontváltozás
okt 2 @ 9:30 de. – okt 3 @ 7:30 du.
VinCE Budapest Wine Show 2020- Időpontváltozás

Időpontváltozás: új időpontban kerül megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show!

A pontos dátumot hamarosan megosztjuk.

A megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontban megtartott rendezvényre, az esetleges programváltozás kapcsán a VinCE Budapest Wine Show folyamatosan frissülő weboldalán ( https://vincebudapest.hu/ ) tájékozódhat.

Bízunk benne, hogy a vészhelyzet feloldását követően, a járványveszély elmúltával találkozhatunk Önökkel a tőlünk megszokott magas színvonalon és gondossággal megszervezett rendezvényen.

VinCE Budapest 2020 – koccintson a legjobbakkal

2020 tavaszán immár 11. alkalommal nyitja meg kapuit a szakmai és a borkedvelő látogatók előtt Magyarország legszínvonalasabb beltéri boros rendezvénye, a VinCE Budapest Wine Show. A rendezvény arra teremt lehetőséget, hogy a boros szakma meghatározó egyéniségei és a minőséget kereső fogyasztók találkozzanak, beszélgessenek, újdonságokat és régi kedvenceket kóstoljanak, ízelítőt kapjanak a borvilágot meghatározó trendekből és élvezzék egymás, valamint a jó borok társaságát.

A hazai kínálat legjavát felvonultató rendezvényen közel 1000 bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség. A VinCE magazin bortesztjein négy- vagy ötcsillagos eredményt elérő magyar pincészetek mellett a kóstolótérben válogatott külföldi tételek, ikonikus márkák, tematikus standok, gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket. A mesterkurzusokon a legizgalmasabb termőhelyek, nagymúltú pincészetek, vezető champagne-házak, példaértékű borvidéki kezdeményezések, felfedezésre váró gyöngyszemek fedik fel titkukat neves hazai és nemzetközi szakemberek kalauzolásával.

A rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak a közép-kelet európai régió bortermelői és a különleges minőségű borokat készítő feltörekvő hazai pincészetek. Több hazai termelő is a VinCE Budapesten tervezi bemutatni új évjáratát vagy termékcsaládját; aki pedig ritka és különleges nemzetközi és magyar szuperprémium tételeket kóstolna, most különleges környezetben, izgalmas választékból szemezgetve teheti ezt meg.

Jegyértékesítés: https://vincebudapest.hu/jegyvasarlas
Vásárold meg most belépődet a tavasz legjobban várt boros rendezvényére!
Early bird akció:-20%

Végső Összecsapás 2020 @ Tököl Drift
okt 2 @ 10:00 de. – okt 3 @ 5:00 du.
Végső Összecsapás 2020 @ Tököl Drift | Tököl | Hungary

Végső Összecsapás 2020, ez itt a hivatalos esemény!

Tervezett programok (A programok szervezése folyamatban):

DRIFTED OB (PRO / SEMI-PRO)
DRIFTKINGS
GYORSULÁSI FUTAM
RACEWARS
MINI ATTACK

Share / Like / Comment!

Elhalasztva // 24. Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok
okt 2 @ 2:30 du. – okt 4 @ 9:00 du.
Elhalasztva // 24. Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napok

❗️❗️ ELHALASZTVA ❗️❗️

👉 VÁLTOZÁS: Ősszel tartjuk meg a 24. Pszinapszist

A jegyek visszaváltásával kapcsolatos információkról minden vásárlónkat e-mailben értesíti a Tixa, a spam fiókot is érdemes figyelemmel követni.

A tájékoztató tartalma az alábbiakban olvasható:

a.) Minden típusú napijegy ára automatikusan visszatérítésre kerül;
b.) Minden típusú bérlet felhasználható az ősszel megtartott rendezvényen, aki meg szeretné tartani, nincs további teendője;
*c.) Amennyiben a dátum nem megfelelő, legkésőbb 2020. április 21-ig, az alábbi e-mail címen jelezd visszaváltási szándékod:

📧 ugyfelszolgalat@tixa.hu

*Ebben az esetben a levélben mindenképp add meg a bérlet(ek) megrendelési azonosítóját, melyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban: # SZÁMSOR

Az őszi rendezvényre az Early Bird jegyek értékesítése várhatóan július második felében indul.

https://tixa.hu/24_pszinapszis

————————————————————————–

A Pszichodiák Alapítvány kuratóriuma a koronavírussal kapcsolatos jelen helyzet részletes mérlegelését követően, a hatóságok ajánlásait figyelembe véve, arról tájékoztat minden érdeklődőt, hogy mindenki egészségének megóvása érdekében, a 24. Budapesti Pszichológiai Napok 2020.03.20-22. dátum helyett egy későbbi alkalommal, várhatóan 2020 őszén kerül megvalósításra.

A szervezők kérik az érintettek megértését és együttműködését. Közös érdek a járvány terjedési lehetőségeinek a minimalizálása, mindenkinek a lehetőségeihez mérten, egyéni és csoportos szinteken egyaránt.

❗️A jegyek visszatérítésének vagy későbbi felhasználásának menetéről amint lehet, tájékoztatást nyújtunk.

PDA kuratóriuma
————————————————————————–
Kedves Pszinapszis kedvelők, leendő látogatók!

Szeptember óta dolgozunk a 24. Pszinapszis megvalósulásán, ezért nagy örömmel tölt el minket, hogy a rendezvény dátumához közeledvén végre meginvitálhatunk benneteket idei rendezvényünkre.

Idén immár 24. alkalommal hozzuk el nektek Európa egyik legnagyobb, kizárólag önkéntesek által szervezett tudományos-kulturális rendezvényét, a Budapesti Pszichológiai Napokat, azaz a Pszinapszist.

Amivel készülünk:
✅ 80 pszichológiai előadás
✅ Művészetterápia, irodalomterápia, zeneterápia
✅ Hipnózis, holotróp légzés
✅ Zerowaste pszichológiai workshop
✅ Rajzelemzés
✅ Slam poetry
✅ Önismereti társasjátékok
✅ Élőkönyvtár
✅ Állatterápia – kutyákkal és macskákkal! 🐶🐱
✅ .. és még sok más.

🕐 Mikor? 2020. március 20-22. között
🏤 Hol? Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban

A 24. Pszinapszis főcíme: Holnapelőtt

Hogy törődhetünk jobban saját magunkkal, másokkal és a környezetünkkel? Hogyan értékeljük azt, amink a pillanatban van? Miénk-e a pillanat? Mi az, ami valójában a birtokunkban van? Képesek vagyunk felelősséggel bánni vele? Egyszer használatos, eldobható vagy javításra alkalmas? Akarjuk-e megjavítani? Vagy minden és mindenki pótolható? F/eldobható tárgyak, kapcsolatok, munkavállalók, emberek, pillanatok… Feldobjuk a kérdéseket a 24. Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napokon. Mikor jön el a (társadalmi) felelősségvállalás ideje? Majd holnap – nem.
Holnapelőtt. Tegnapután. Ma.

💥EARLY BIRD JEGYVÁSÁRLÁS (-30%)💥
https://tixa.hu/24_pszinapszis

További információkért kövessétek Facebook oldalunkat és az eseményt!
www.pszinapszis.com

Vadlán Ultra Terep 2020.10.03. @ Szabó István Általános Iskola Cserszegtomaj
okt 2 @ 4:00 du. – okt 4 @ 9:00 de.
Vadlán Ultra Terep 2020.10.03. @ Szabó István Általános Iskola Cserszegtomaj | Cserszegtomaj | Hungary

Számunkra oly sokat jelent a Keszthelyi-hegység, nem tagadjuk elfogultak vagyunk iránta. Mi is futók, ultrafutók vagyunk és szeretnénk Nektek megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et. A Rezi és Tátika várakat, a szerzetesek által működtetett Sztúpát és még számos Zala megyei csodát! Önkéntes alapon szervezzük futóversenyeinket, így mindent a futókért elven, profi rendezéssel, önköltségen biztosítjuk mind azt, amit mi is szeretünk kapni versenyzőként. Az útvonal mentén található a 4 magyarországi Vadlán-lik.
Egyéni nevezéssel indulhatsz 50 és 108 km-en. Csapatban, amely vagy maximum 5 főből álló futó csapat, vagy 2 főből álló Run&Roll csapat, a 108 km-es távot tudjátok választani.
A távon 12 db váltópontot határoztunk meg, így nem kell ultrafutónak lenned ahhoz, hogy felfedezd a Keszthelyi-hegységet. Álljatok össze maximum 5-en, nézzétek meg a oldalon a VADLÁN ULTRA TEREP pályaleírását, szakasztérképeit. Szervezzétek meg a csapatot, a váltási sorrendet, gyakoriságot! Ti döntitek el, hogy ki, melyik és mennyi szakaszt vállal!
Run&Roll 2+1 csapat: kettő főből és 1 db 1 fő személy szállítására alkalmas, kizárólag emberi erővel hajtott kerékpárból álló csapat. A csapat egyik tagja minden esetben futva, gyalogosan, saját lábon halad. A másik tagja a kerékpáron tekerve vagy azt tolva, húzva:) teljesíti a távot.
A váltópontok közúton könnyen elérhetőek.
A verseny szervezésben kiemelt szerepet vállalt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága és 12, az útvonalhoz kötődő település önkormányzata. A rendezvényt támogatja a Bakonyerdő Zrt.
Szokásunkhoz híven a versenyt megelőző hónapokban folytatjuk a pályabejáró futásokat.
NEVEZÉS:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdz74fRzX_MF492JkthrKRLl1LROFLVloX-8WoQmwjRSSY-4g/viewform

Tankcsapda “Nem hagylak el” – Best of koncert – Budapest Park @ Budapest Park
okt 2 @ 6:00 du. – okt 3 @ 4:00 de.
Tankcsapda "Nem hagylak el" - Best of koncert - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

A Tankcsapda egy hamisítatlan best of válogatással készül!
Hazánk elsőszámú rockzenekara, a tavaly 30 éves Tankcsapda semmiképp sem szeretné, ha idén a Budapest Park közönségének nélkülöznie kellene őket, ezért várhatóan október 2-án egy világraszóló keményvonalas bulival készülnek. Az őszinte gitárzenére éhes Tankerek tehát a közönségkedvenc rockhimuszokra ereszthetik ki a gőzt a Budapest Parkban!

Kedves Vendégünk!

A kialakult járványhelyzet miatt a Tankcsapda – Legyen mindig péntek! három évtizedet bemutató három különböző koncertjét 2021-ben tartjuk meg. A várható új dátumok a következőképp alakulnak: I. évtized: 2021.04.30; II. évtized: 2021.07.30; III. évtized: 2021.10.15.
Viszont semmiképp sem szeretnénk, ha idén TCS koncert nélkül maradnátok, így a tervek szerint október 2-án a zenekar egy felejthetetlen best of koncerttel készül a Parkban!
Az elővételben megvásárolt jegyekkel kapcsolatban a következőket teheted:
A megvásárolt jegyed automatikusan érvényes a 2021-es (azonos évtizedre vonatkozó) koncertre. Ezzel nincs teendőd.
Ha jegyed inkább az október 2-i bulin szeretnéd felhasználni, úgy kérünk, 30 napon belül jelezd nekünk az utalvany@budapestpark.hu e-mail címen!
Amennyiben sem az új, sem az október 2-i időpont biztosan nem felel meg neked, kérünk, 30 napon belül írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra, ahol a jegyárnak megfelelő értékű utalványt kapsz. Ezt a mai naptól számított 12 hónapban lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Amennyiben a jövőre átkerülő három Tankcsapda koncertre bérletet vásároltál, úgy a 2020. októberi bulit ajándékba adjuk, vagyis bérleteddel ingyenesen vehetsz részt rajta!
Ha nem jó számodra sem az új, sem az októberi időpont, de támogatnád a zenekar és a Park munkáját azzal, hogy nem váltod vissza a jegyed, úgy kérünk, a tamogato@budapestpark.hu címre írj nekünk! A jegyárad 50%-ával a zenekart, 50%-ával pedig a Parkot segíted. Amennyiben hozzájárulsz, nevedet egy külön erre a célra létrehozott támogatói oldalon – és terveink szerint nyitás után a Budapest Parkban is – feltüntetjük. És persze borzasztóan köszönjük! <3
Ha sem az október 2-i, sem a 2021-es új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is Ticketswap oldalát ajánljuk.
Kérünk Titeket, kérdés esetén ne kommentben, hanem e-mailben keressetek minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!
*módosítva: 2020.04.18.
– az utalvány felhasználási idejét 6 hónapról 12 hónapra módosítottuk
– az új időpontra átütemezett koncertek esetében megvizsgáljuk a visszatérítési igényeket, és igyekszünk kölcsönösen elfogadható megoldást találni

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/tankcsapda_nemhagylakel_20201002e

✚ Küzdőtér ✚
➝ Limitált elővét: 4499 Ft
➝ Normál ár: 5499 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 9999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 9999 Ft
➝ Jobb első terasz: 9999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 9999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés: https://jegy.budapestpark.hu/tankcsapda_nemhagylakel_20201002e

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy "ELFOGYOTT", ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt "ELFOGYOTT" pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a "kisokost", és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

✚ Arena tickets ✚
➝ Limited Presale: 4499 HUF
➝ Full price: 5499 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 9999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 9999 HUF
➝ Right terrace front sector: 9999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 9999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/tankcsapda_nemhagylakel_20201002e

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

Új időpont: A Nyughatatlan / Miskolc, Helynekem @ Helynekem
okt 2 @ 8:00 du. – 11:55 du.
Új időpont: A Nyughatatlan / Miskolc, Helynekem @ Helynekem | Miskolc | Hungary

A Nyughatatlan 10 éves születésnapi koncertje!

20:00 Kapunyitás
20:30 Alibbie
21:30 A Nyughatatlan

2005-ben került A Nyughatatlan című film a mozikba, az alkotás Johnny Cash életét mutatta be. A film címét, öt évvel később egy debreceni zenekar nevének választotta. Az egy korszakot bemutató, de mégis mai gondolatokat megfogalmazó formáció 10. születésnapját Miskolcon is megünnepli.

Jegyek már online kaphatók: https://bit.ly/37fx8LG
Kedvezményes: 1500 Ft
Normál: 2000 Ft

➡️A koncert után Video Disco hajnalig!

💰 Be.:
23:00 – 00:30 – 1000 HUF
00:30 – 03:00 – 1500 HUF

A koncert a Nemzeti kulturális Alap www.nka.hu támogatásával valósul meg.

okt
3
szo
Ultra Trail Szilvásvárad @ Szilvásvárad, Heves, Hungary
okt 3 @ 7:00 de. – 7:00 du.
Ultra Trail Szilvásvárad @ Szilvásvárad, Heves, Hungary | Szilvásvárad | Hungary

Terepfutó verseny az őszi Bükk-hegységben.
Választható versenytávok: 13 km, 26 km, 66 km, vertical 2,8 km 500 m szintemelkedés.
Az útvonal többnyire erdei utakon, ösvényeken halad egyedi jelöléssel, helyismeret a teljesítéshez nem szükséges.

II. Nyíregyházi Extreme Trail Akadályverseny @ Aquarius Spa Nyíregyháza
okt 3 @ 8:00 de. – 4:00 du.
II. Nyíregyházi Extreme Trail Akadályverseny @ Aquarius Spa Nyíregyháza | Nyíregyháza | Hungary

Időpont: 2020. október 03.
Táv: 7km+, 14km+
Akadályok: 30+, 60+
Helyszín: Aquarius Élmény- és Parkfürdő
Nevezés indítása: Később

Börzsöny – látványtúra @ Márianosztra Kisvasút Végállomás
okt 3 @ 10:00 de. – 6:00 du.
Börzsöny - látványtúra @ Márianosztra Kisvasút Végállomás | Márianosztra | Hungary

Bejelentkezni emailen tudsz!

Tavaly jártuk be ezt a csodálatos panorámát nyújtó utat, ide invitállak téged is, hozd el a családot, barátnőt, barátot 🙂

Téged is foglalkoztat az élővilág sorsa, környezetünk állapota? Fontos számodra az egészséged, közérzeted? Szeretnéd a természet harmóniáját megtapasztalni?

A kirándulás remek alkalom, hogy tapasztalatot cseréljünk, mi magunk mit tehetünk azért, hogy a világunk élhető, szerethető, élet teli, jó hely legyen, hogyan élhetjük meg a békességet, kapcsolódhatunk hasonló érdeklődésű, nemes lelkű embertársainkhoz.

Csodás tájra hívunk, jó kedélyű, természetszerető emberek közé, élő kapcsolatok létesítésére a természettel és útitársainkkal.
Lépj új szintre életedben!

A túra Márianosztráról indul a kis vonattól fel a Kopasz-hegyig. Onnan felemelkedünk a Só-hegyre, a Nagy-rétre majd a Nagy-Sas-hegy csúcsára, ahonnan megcsodáljuk a kilátást, majd visszaereszkedünk a Bezina réten és a Lengyel réteken át Márianosztrára.
A legmagasabb pont 609 méter, szintemelkedés 350-370 méter, távolság 15 km.
A túra jellegét tekintve középnehéz.
Az útvonal könnyű, melyről rövid, ám kaptatós kitérőket teszünk a kimagasló hegycsúcsokra a panorámát megtekinteni.

A Bp. Nyugatiból a 7.45-kor induló vonattal érkezünk Szobra, csatlakozás 9.15-kor a kisvasútra.
Hazafelé 17.05-kor induló kisvasúttal indulunk Szobra, majd 17.56-kor Szobról Budapestre.
Ha autóval jössz érdemes Szobon csatlakozni.

Hozzájárulás: 2500 Ft, 18 év alatt díjtalan. A részvétel 10 éves kortól ajánlott, kisebbeknél gyakorlat feltétel!

A csoport kis létszámú, a részvételnek bejelentkezés a feltétele!
Bejelentkezés, további kérdés: levelek@tiringerlaszlo.hu

Hozz magaddal: Papírt, írószert.
Élelmet, inni valót.

Az öltözék réteges, az időjárásnak megfelelő legyen.

További programjaimat itt találod: https://www.facebook.com/pg/osszhangban/events/

FB csoportunk: https://www.facebook.com/groups/termeszetesmegoldas/

Szeretettel várunk !

Nemzetek Zenéi Három Gitáron | Orosz-est @ MOMkult
okt 3 @ 6:00 du. – 7:30 du.
Nemzetek Zenéi Három Gitáron | Orosz-est @ MOMkult | Budapest | Hungary

A Venti Chiavi Gitártrió Hangversenysorozata

Tagok:
Ritter Zsófia
Kormos Balázs
Tóth Álmos

A harmadik est célja szakítani a hagyományos klasszikus gitáros repertoár által
megszabott korlátokkal. Az esten Modest Petrovic Mussorgsky, Sergei Prokofiev, Pjotr
Iljics Csajkovszkij, valamint Alekszandr Nyikolajevics Szkrjabin művei hangzanak el, melyek egyáltalán nem, vagy csak kifejezetten ritkán hangzanak el, a trió minden itt elhangzó átirata kuriózumnak számít.

Program:
Sergei Prokofiev: Rómeó és Júlia (részletek)
Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő (részletek)
Mogyeszt Petrovics Muszorgszkij: Egy kiállítás képei (részletek)

Jegyárak: diák 200 Ft | felnőtt 500 Ft

Új Dátum! Scooter – Budapest Park @ Budapest Park
okt 3 @ 6:00 du. – okt 4 @ 4:00 de.
Új Dátum! Scooter - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

2020-ban ismét ellátogat Scooter a Budapest Parkba, hogy őrületes happy hardcore ütemekkel rengesse meg a táncteret!
Faster Harder Scooter!

Kedves Vendégeink!

A megvásárolt jegyekkel kapcsolatos kérdéseiket a jegy@tdf.hu email címen várják a szervezők, emellett kérjük figyeljék a hivatalos eseményt, melyben minden fontos információ megosztásra kerül.

Köszönjük szépen türelmüket!

Scooter – How Much Is The Fish?
https://www.youtube.com/watch?v=cbB3iGRHtqA

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/scooter_0613e

✚ Küzdőtér ✚
➝ Super Early bird: 4999 Ft
➝ Early bird: 6499 Ft
➝ Limitált elővét: 7999 Ft
➝ Normál ár: 9499 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 19999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 19999 Ft
➝ Jobb első terasz: 19999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 19999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 449.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 449.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 1.099.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés: https://jegy.budapestpark.hu/scooter_0613e

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

Dear Guests,

With questions regarding your pre-purchased tickets, please write an email to jegy@tdf.hu. The organizers will also inform you about the possibilities in the official event.

Thank you for your patience!

✚ Arena tickets ✚
➝ Super Early bird: 4999 HUF
➝ Early bird: 6499 HUF
➝ Limited Presale: 7999 HUF
➝ Full price: 9499 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 19999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 19999 HUF
➝ Right terrace front sector: 19999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 19999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 449.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 449.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 1.099.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/scooter_0613e

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

Új Dátum! Scooter After – Budapest Park @ Budapest Park
okt 3 @ 10:00 du. – okt 4 @ 4:00 de.
Új Dátum! Scooter After - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

Kedves Vendégünk!

A kialakult járványhelyzet miatt a Scooter After bulit új időpontban, várhatóan október 3-án rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos bulira felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül töltsd ki az alábbi igénylőlapot.
Az utalvány felhasználásáról a mai naptól (05.14.) számított 12 hónapig lesz lehetőséged dönteni.
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a bulijaink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk.
Ügyfélszolgálatunk folyamatosan dolgozik a beérkezett levelek feldolgozásán, ezért türelmedet szeretnénk kérni. Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!

A Budapest Park csapata

Scooter After – a koncert után három tánctéren dübörög az afterparty az ország legnívósabb lemezlovasaival!

📍 Nagytánctér

🎧 Náksi
🎧 Peat jr
🎧 Dance 4 Ever
🎧 Erős & Spigi
🎧 Spy The Ghost

📍 Dzsungel:

🎧 TOMMYBOY
🎧 BUDAI
🎧 NEWL
🎧 pd canvas

📍 Retrokert

🎧 DJ Thomas

Megvásárolt jegyed a Park minden helyszínére érvényes, így egy belépővel három tánctéren – Nagytánctér, Dzsungel, Retrokert – bulizhatsz a szabad ég alatt.

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/scooter-after-20200613-e

▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰

✚ Küzdőtér ✚
➝ Early Bird: 1999 Ft
➝ Limitált elővét: 2499 Ft
➝ Normál ár: 2999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 3999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 3999 Ft

_____________________________________________

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

▲ A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:
▲ 18 éven aluliak nem vehetnek részt ezen az eseményen.

————————————–ENGLISH—————————————

✚ Arena tickets ✚
➝ Early Bird: 1999 HUF
➝ Limited Presale: 2499 HUF
➝ Full price: 2999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 3999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 3999 HUF

_____________________________________________

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/scooter-after-20200613-e

Ticket information:

▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)

▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

▲If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲Entry is only for people over 18.

Új Időpont! NECC PARTY // Kecskemét / Ápoló Klub @ Ápoló Klub
okt 3 @ 10:30 du. – okt 4 @ 4:00 de.
Új Időpont! NECC PARTY // Kecskemét / Ápoló Klub @ Ápoló Klub | Kecskemét | Hungary

■ AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB HÁZIBULIJA AZ ÁPOLÓ KLUBBAN! ■

▲ Jegyértékesítés:
https://tixa.hu/neccparty_kecskemet_0529

Menetrend:
22:30 – 0:00 Warm up
0:00 – 04:00 NECC PARTY by Spanish Wax

JEGYINFÓ:
2000 Ft ▲ Super early bird (korlátozott számban)
2500 Ft ▲ Early bird (korlátozott számban)
3000 Ft ▲ Kedvezményes elővétel (korlátozott számban)
3500 Ft ▲ Elővétel (korlátozott számban)
3500 Ft ▲ A buli napján helyszínen (Teltház esetén a távozók arányában engedünk be új látogatót)

Az ország legnagyobb házibulija ezúttal Kecskemét legújabb szórakozóhelyére, az Ápoló Klubba hozza el az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit a jól megszokott NECC érzéssel. Mindenből a legneccesebb!

Ez nem a szívből jövő retro, hanem a NECC, ahol mérnöki pontossággal válogatnak a téma szakértői a kilencvenes évek és a kétezres évek zenei szemeteséből, hogy együtt táncolhassunk a penge élén: ász vagy gyász, ciki vagy nem ciki, gáz vagy nem gáz, tűzforró vagy őstré?

▲ Felelősséget csak a tixa.hu vagy a helyszínen kapunyitást követően vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
▲ A HELYSZÍNEN KAPOTT KARSZALAG EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍT!

Az online vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

okt
4
vas
Hatékony Gyógyulás – haladó biologikus tanfolyam Budapesten @ Budapest
okt 4 @ 10:00 de. – 5:00 du.
Hatékony Gyógyulás - haladó biologikus tanfolyam Budapesten @ Budapest | Budapest | Hungary

A tanfolyam fő témája, hogy hogyan érdemes egy-egy “betegség” kérdéséhez hozzáállni, miután az ember már ismeri a Biologikát, esetleg tanfolyamot is végzett? Mivel tudja segíteni és mivel akadályozza a gyógyulási folyamatokat?

Milyen fizikai környezetet érdemes biztosítani?
Mikor járul hozzá egy kiegészítő kezelés a felépüléshez, és mikor gátolja azt?
Hogyan befolyásolja az “idő tényező” – az elvárt vagy megszabott gyógyulási határidő – a folyamatokat?
A diagnózis-konfliktus: diagnózis jelentősége, a kapcsolódó emlékek, programok hatása.

Az elengedés: az érzelmek kifejezés módjai.
Honnan tudom, hogy elengedésre került az elváltozást okozó érzelem?
A technikák, és technikák, mint akadályozó tényezők.
Mik azok a tényezők, programok, amik hátráltatnak az elengedésben?
A másodlagos haszon: a betegség értéknövelő tényezői.

Működnek-e, mikor tudnak működni az elvárt eredményekkel kapcsolatos “teremtési technikák”, vizualizációk?
Hogyan befolyásolják a regenerálódásunkat a betegségekkel kapcsolatos hiedelmeink, félelmeink?
Hogyan befolyásolja a regenerálódást az orvoslással kapcsolatos hozzáállásunk?
Hogyan befolyásolja a regenerálódást a tudat-állapotunk?
Hogyan befolyásolja a regenerálódást a fizikai állapotunk?
Mi befolyásolja a megélt fizikai fájdalmakat?
Van-e értelme, mikor van értelme a fájdalom csillapításnak?

Mik azok a tényezők, amik visszaesést okozhatnak? Hogyan tudjuk elkerülni a visszaeséseket?

A tréning tematikája nem feltétlen csak fizikai elváltozásoknál alkalmazható, hanem a “gyógyítást igénylő” élethelyzetek, és generációs minták kezelésénél is.

A tanfolyamnak nem feltétele az Önértékelés tréning (május 23.), viszont a témához (és a gyógyuláshoz) nagymértékben kapcsolódik.
https://www.facebook.com/events/1313466618855274/

A tréning feltétele: Biologika alaptanfolyam (vagy erős biologikus alapismeretek tudás)

Mivel viszonylag kis létszámú a tanfolyam, lehetőségünk lesz egyéni kérdések megbeszélésére, egyéni esetek feltárására, amennyiben nyitottak vagytok rá.

Szeretettel várlak!

★ ★ ★ JELENTKEZÉS ★ ★ ★

Az űrlap kitöltésével az alábbi linken:
https://elengedes.hu/course/hatekonygyogyulas_2005/

Normál jegyár: 30 000 Ft
Jelentkezési határidő: 2020.09.30.

okt
5
hét
Sebestyén Balázs / Szombathely, AGORA – Művelődési és Sportház @ Agora Savaria
okt 5 @ 6:00 du. – 8:00 du.
Sebestyén Balázs / Szombathely, AGORA - Művelődési és Sportház @ Agora Savaria | Szombathely | Hungary

⚠️AZ ELŐADÁSRA MÁR MEGVÁSÁROLT /05.06./ JEGYEK, TERMÉSZETESEN ÉRVÉNYESEK AZ ÚJ IDŐPONTRA: OKTÓBER 05. HÉTFŐ 18:00⚠️
Traccs! Szombathely legújabb beszélgető-est sorozatának negyedik vendége Sebestyén Balázs!

Jegyek online: http://bit.ly/2GZScdq
Jegyek személyesen: AGORA – MSH

Helyszín: AGORA- MSH
Cím: 9700 Szombathely, Március 15. tér
Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00
Moderátor: Horváth Nóra

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba. Először a Z+ (Viva) műsorvezetőjeként láttuk, aztán 2003-tól az RTL Klub sztárja lett… 23 műsor köthető a nevéhez, melyeknek a többsége óriási siker volt, nem utolsósorban Balázs műsorvezetői stílusa miatt.

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz…

♻️ Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!♻️

❗️Fontos információk:❗️
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

okt
7
sze
OTTHONDesign 2020 @ Hungexpo
okt 7 @ 9:00 de. – okt 11 @ 5:00 du.
OTTHONDesign 2020 @ Hungexpo | Budapest | Hungary

ELHALASZTJUK AZ OTTHONDESIGN KIÁLLÍTÁST!
2020 október 7. és 11. között immár a 9. OTTHONDesign kiállításon ismerheted meg a legújabb hazai és nemzetközi lakberendezési és designtrendeket! Vele egy időben zajlik a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás is, mely az építkezők kihagyhatatlan fóruma.
Várunk a HUNGEXPO, Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, ahol nemcsak a tervezők legfrissebb munkáival és az új trendekkel találkozhatsz, de izgalmas bemutatókon és DIY programokon vehetsz részt és természetesen vásárolhatsz is!
Kezdd nálunk, mielőtt a lakásod átalakításához vagy kialakításához kezdesz!

Időpont:
2020. október 7-11.

Jegyvásárlás: https://otthon-design.hu/jegyvasarlas

Részletes programok: hamarosan

Nyitvatartás:
2020. október 7-11. naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Helyszín:
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Megközelítés:
https://otthon-design.hu/latogatoknak/altalanos-informaciok/

Construma 2020 @ Hungexpo
okt 7 @ 10:00 de. – okt 11 @ 5:00 du.
Construma 2020 @ Hungexpo | Budapest | Hungary

2020-ban október elején nyitja majd ismét kapuit a hazai építőipar csúcseseménye: a Construma!

Az otthonteremtési kiállítási csokor tavaly közel 50 ezer látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, ahol 20 ország mintegy 600 kiállítójának standjainál érdeklődhetett a nagyérdemű a legújabb trendekről és újdonságokról. 2020-ban is a kiállításhoz kapcsolódó szakmai előadások, ingyenes tanácsadások, gyakorlati bemutatók fogják színesíteni a programot. A szakembereket a legaktuálisabb kérdésekről, innovációról, digitalizációról szóló konferenciák is várják majd.

Tartsatok velünk!

A kiállítás nyitvatartásáról hamarosan tájékoztatunk titeket!
Jegyárak: szintén hamarosan!

Megközelíthetőség: http://event.hungexpo.hu/hu/megkozelithetoseg-parkolas

//]]>