jún
4
csü
Waldorfeszt 2020 @ Szőnyi Tábor
jún 4 @ 4:00 du. – jún 7 @ 5:00 du.
Waldorfeszt 2020 @ Szőnyi Tábor | Zebegény | Hungary

WALDORFESZT 2020
2020. június 4-7.

☀ Beindítjuk a nyarat! ☀

2020-ban újra találkozunk egy szép, napos hétvégén, hogy újra megtöltsük élettel a Szőnyi Tábort, napozzunk, beszélgessünk, zenéljünk, örüljünk egymásnak!

▶Jegyek és bérletek: www.tixa.hu/waldorfeszt2020

Ilyen volt a 2019-es fesztivál
https://www.youtube.com/watch?v=EVXpqGz8sKI

2018 egy videóban
https://www.youtube.com/watch?v=zbBDoq-E7Tg

Kapcsolat:
email: info@waldorfeszt.hu
tel: +36 30 66 55 944
web: www.waldorfeszt.hu
instagram: @waldorfeszt

jún
5
pén
16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok @ Károlyi József Alapítvány
jún 5 @ 2:00 du. – jún 7 @ 7:00 du.
16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok @ Károlyi József Alapítvány | Fehérvárcsurgó | Hungary

Mintegy 100 standon dísznövénytermesztők, kertészek, kertépítészek, kézművesek. Programok: gyermekfoglalkozások, könyvdedikálás. A konferencia témája: A parkok, kertek és a biodiverzitás ismereteinek átadása.
Díszvendégek: Franciaország, Horvátország, Németország.
Június 5-én, pénteken és 6-án, szombaton, 17 órakor koncertek az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral.

jún
6
szo
D F F R N T L Y pres. Unfold // Isaszegi-Völgy open air @ Isaszeg
jún 6 – jún 7 egész nap
D F F R N T L Y pres. Unfold // Isaszegi-Völgy open air @ Isaszeg | Isaszeg | Hungary

– D F F R N T L Y // U N F O L D –
Isazsegi Völgy – Open Air

Az Unfold sorozatunk következő speciális helyszíne Isaszegen egy völgy, ahol igazi szabadtéri matinét hoztunk nektek össze.

A buli felépítése abszolút minifesztivál jellegű lesz, igazi open air hangulat, parádés 4/4 zenei ívvel, hűen a nappalt és éjszakát felölelő eseményhez ami…

X 20 órás day and night buli, reggel 10:00 órási végszóval
X Kizárólag a “hazai” fesztivál élvonalra építve.
X Extra vizuál és hangtechnika a VOID Acoustics Hungary jóvoltából, hogy a szabadban is a maximumot kapjuk
X A nagyszínpad előtt óriás sátorral a nyári zápor ellen
X Házi kedvenc barát helyszínnel
X Sátor lehetőséggel
X ételekkel italokkal vár benneteket!

fellépők A-Z:
Denes Toth, Julian Marcell, Kitti Kay, Mateo & Spirit, Piber, SanFranciscoBeat (Official), Shabaam, Sikztah, Twins Project, Universe.

A helyszín 12:00 órától másnap 12:00 órág látogatható.

Házirendet és az eseményhez tartozó fontos informciókat
(közlekedés, megközelítés, jegyek, programok, stage-ek…)
facebook jegyzetben találjátok majd az oldalunkon itt:
D F F R N T L Y.

Várunk benneteket a szabadba egy igazi nyárindító matinéval,
a helyszínen vigyázzatok egymásra, ott találkozunk!

#DFFRNTeam

Fertő-tó – Fertőrákos – Sopron és Győr @ Neoline-Kalandozás Utazási Iroda
jún 6 @ 6:00 de. – jún 7 @ 9:00 du.
Fertő-tó – Fertőrákos - Sopron és Győr @ Neoline-Kalandozás Utazási Iroda | Budapest | Hungary

Időpont: 2020. június 6-7. Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: Hegykő, Tornácos ház Ellátás: reggeli
Találkozás: 6.00 órától, a Blaha Lujza tér, Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 6.30 órakor

Program

Két ország határán terül el Közép-Európa harmadik legnagyobb tava a Fertő tó, az ázsiai sós tavak csoportjának egyetlen európai tagja. Nevét először Plinius említi. Korabeli feljegyzések szerint a IV. században Valerius császár kiszárítására törekedett. Magyar neve, a „Ferteu” egy 1074-ből származó oklevélben szerepel először. A tavat első ízben egy 1545-ben készült térképen Lazius ábrázolta. A második világháború után Burgenland legjelentősebb idegenforgalmi területévé fejlődött. A Fertő tó vidéke a világörökség helyszíne, Magyarország és Ausztria közös büszkesége.

1. nap Elutazás reggel 6.30 órakor a Blaha Lujza térről. Első állomásunk a Fertőrákosi kőfejtő. A Témapark a terület természeti, kőzettani és őslénytani értékeit bemutató kiállítás. A kőfejtő belső területe (barlang) egy többfunkciós, az ember és a természet formálta barlangszerű tér, amely egy nem szokványos
kiállító- és játszóhelyet rejt. A program körülbelül másfél óra. (a
vállalkozóknak lehetőség van a bánya gerincén körbe sétálni)
A kőfejtő megtekintése után átbuszozunk a hajókilökőbe és körülbelül 60-70 perces sétahajózáson veszünk részt, festői környezetben a Fertő tavon, melynek során a vízről gyönyörködhetünk többek között a Mörbisch színpadában. Hajókázás után ellátogatunk a fertődi Esterházy- kastélyba. Itt körülbelül egy órás tárlatvezetés keretein belül ismerkedhetünk meg az Esterházyak történetével. A fertődi Esterházy-kastély épületegyüttese és a benne látható kortörténeti kiállítás Fertőd város fő nevezetessége, Magyarország egyik kiemelkedő
turisztikai látnivalója. Mai formáját a 18. század második felében nyerte el. Program dús napunk végeztével elindulunk szállásunkra, Hegykőre. (szállás elfoglalása, Vacsora előtt, jó idő esetén lehetőség van a hegykői strandon csobbanni egyet.)
2. nap Reggeli után buszra szállunk és elutazunk, Sopronba ahol megtekintjük gyalogosan a város főbb látnivalóit.
(belváros-főtér, tűztorony, Kecske templom, Stornó-ház). Sopron mintegy hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni borvidék központja. „A leghűségesebb város”. A Soproni járás székhelye. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon.
Ezután felkeressük Győr műemléki látnivalóit. Győr a találkozások városa. Földrajzilag három folyó: a Rába, a Rábca és a Mosoni-Duna találkozásánál fekszik. Történelme során mindig
meghatározó szerepe volt a térségben. A római korban a provinciát védő castrum mellé polgárváros települt, az államalapítás idején püspökséget és ispánságot kapott, a török időkben Bécset védő végvár volt. A XVIII. században a katonák helyébe kalmárok és
iparosok költöztek, hogy felépítsék Magyarország egyik legszebb barokk városát. A Szent László Látogatóközpont keretein belül vezetéssel az alábbi látnivalókkal ismerkedünk meg: Torony kilátó, Bazilika, Szent Lászlóherma valamint az Apor Vilmos emlékkiállítással. Körülbelül 2 órás a tárlatvezetés.
Városlátogatásaink után buszra szálunk és elindulunk Budapest felé. Útközben megállunk és megtekintjük a Turul/Gerecse kapuja látogató központot és a Turul madarat. Többszöri építészeti díjjal kitüntetett épületben egy interaktív kiállítás tekinthető meg. Budapestre érkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 32.990,- Ft/fő + belépők+ hajójegy (teljes áron kb. 7.000,-Ft/fő)
Akciós ár: 25.990,- Ft/fő
(december 31-ig, 40% előleg befizetése esetén elengedjük az adminisztrációs díjat)
Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)
Egyágyas felár: 6.450,- Ft/fő
IFA: 400,-Ft/fő/éj
Vacsora: 3.500,- Ft/fő/vacsora
Programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nemzeti Regatta – Siófok, 2020. június 6-7.
jún 6 @ 6:00 de. – jún 7 @ 8:00 du.
Nemzeti Regatta - Siófok, 2020. június 6-7.

A Nemzeti Regatta több mint egy vitorlás verseny!

A Balatoni Hajózási Zrt., Siófok Város társszervezésével ötödik alkalommal, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos, családbarát fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a nyár fővárosába, Siófokra.

2020. június 6-7. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében.
A vitorlás hajók fedélzetén és a parti eseményeken 50 település résztvevői mutatkoznak be.

Közéleti szereplők akár vitorlázási rutin nélkül. Résztvevők a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport világából, vagy hétköznapi emberek, akik saját településüket két napon át vízen és földön sportolva, főzve, színpadon bemutatkozva, komolykodva és nevetve, tiszta szívvel képviselik a többezres közönség előtt.

Nevezés és további információk: http://nemzetiregatta.hu/

Az esemény azonban több mint egy vitorlás verseny! Változatos, színes, vonzó családi programok vízen és parton kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Partról is követhető vitorlás pályaverseny, sárkányhajó futamok, vízibicikli verseny, nézőhajók, Települési Ízek Versenye az Ízek utcájában, gyereksarok, egészségsziget szűrőprogramokkal, települések bemutatkozó szórakoztató műsora és koncertek a nagyszínpadon! A fesztivál szárazföldi programjaira a belépés díjtalan!

További részletek és programok hamarosan!

2020 perces úszás @ Komló Városi Sportközpont
jún 6 @ 9:00 de. – jún 7 @ 6:40 du.
2020 perces úszás @ Komló Városi Sportközpont | Komló | Hungary

RÉSZTVEVŐK: 2-10 fős csapatok

A VERSENY LEBONYOLÍTÁSA:
25 méteres feszített víztükrű medence bérelt sávjaiban, egy sávban maximum 3 úszóval. Csapatonként 30 percenként van lehetőség a váltásra, az úszók sorrendje szabadon választható, egy csapatból egyszerre egy fő úszhat. A versenyen uszonyok és tenyérellenállások nem használhatók. Úszósapka használata kötelező! A verseny résztvevőinek mindkét nap meleg étkezést (ebédet) biztosítunk.

NEVEZÉS:
A résztvevő csapatok száma limitált; maximum 12 csapat jelentkezését fogadjuk el. Nevezni a www.doke.hu/elonevezes oldalon lehet a nevezési lap kitöltésével. A nevezések elfogadása a beérkezések sorrendjében történik. Minden nevezést emailben visszaigazolunk.
A részvétel INGYENES, ugyanakkor a nevezés 2000 forintos regisztrációs díj beérkezése után válik érvényessé. A 2000 forintos regisztrációs díj átutalása/befizetése a DÖKE bankszámlájára szükséges: 10404302-50504852-53511000 (K&H Bank). Közleményben kérjük feltüntetni az úszó és csapat nevét. A regisztrációs díjat a rendezvény kezdete előtt minden résztvevő számára készpénzben visszaadjuk. Aki nem jelenik meg és így végül nem tud részt venni az eseményen, annak nem áll módunkban visszafizetni a regisztrációs díjat.

DÍJAZÁS:
Minden induló oklevelet, emlékérmet, egyedi emblémázott pólót kap. Az első három csapat érem díjazásban részesül.

A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, 18 év alatti indulóknál írásbeli szülői hozzájárulás szükséges. 14 éven alattiak 20:00 – 6:00 között nem tartózkodhatnak az uszodában!

A program Komló Város Önkormányzata EFOP-1.5.2-16-2017-00028 „Humán szolgáltatások fejlesztése a Komlói járásban” program keretében valósul meg.

VinCE Budapest Wine Show 2020- Időpontváltozás @ Várkert Bazár
jún 6 @ 9:30 de. – jún 7 @ 7:30 du.
VinCE Budapest Wine Show 2020- Időpontváltozás @ Várkert Bazár | Budapest | Hungary

Időpontváltozás: új időpontban kerül megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show

A Kormány 40/2020 (III.11.) Korm. rendelete a vészhelyzet kihirdetéséről értelmében, a 100 főt meghaladó beltéri rendezvényekre vonatkozó tiltással összhangban a 2020. április 3-4-re meghirdetett VinCE Budapest Wine Show-t új időpontban, 2020. június 6-7-én rendezzük meg.

A megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontban megtartott rendezvényre, az esetleges programváltozás kapcsán a VinCE Budapest Wine Show folyamatosan frissülő weboldalán ( https://vincebudapest.hu/ ) tájékozódhat.

Bízunk benne, hogy a vészhelyzet feloldását követően, a járványveszély elmúltával találkozhatunk Önökkel a tőlünk megszokott magas színvonalon és gondossággal megszervezett rendezvényen.

VinCE Budapest 2020 – koccintson a legjobbakkal

2020 tavaszán immár 11. alkalommal nyitja meg kapuit a szakmai és a borkedvelő látogatók előtt Magyarország legszínvonalasabb beltéri boros rendezvénye, a VinCE Budapest Wine Show. A rendezvény arra teremt lehetőséget, hogy a boros szakma meghatározó egyéniségei és a minőséget kereső fogyasztók találkozzanak, beszélgessenek, újdonságokat és régi kedvenceket kóstoljanak, ízelítőt kapjanak a borvilágot meghatározó trendekből és élvezzék egymás, valamint a jó borok társaságát.

A hazai kínálat legjavát felvonultató rendezvényen közel 1000 bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség. A VinCE magazin bortesztjein négy- vagy ötcsillagos eredményt elérő magyar pincészetek mellett a kóstolótérben válogatott külföldi tételek, ikonikus márkák, tematikus standok, gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket. A mesterkurzusokon a legizgalmasabb termőhelyek, nagymúltú pincészetek, vezető champagne-házak, példaértékű borvidéki kezdeményezések, felfedezésre váró gyöngyszemek fedik fel titkukat neves hazai és nemzetközi szakemberek kalauzolásával.

A rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak a közép-kelet európai régió bortermelői és a különleges minőségű borokat készítő feltörekvő hazai pincészetek. Több hazai termelő is a VinCE Budapesten tervezi bemutatni új évjáratát vagy termékcsaládját; aki pedig ritka és különleges nemzetközi és magyar szuperprémium tételeket kóstolna, most különleges környezetben, izgalmas választékból szemezgetve teheti ezt meg.

Jegyértékesítés: https://vincebudapest.hu/jegyvasarlas
Vásárold meg most belépődet a tavasz legjobban várt boros rendezvényére!
Early bird akció:-20%

jún
7
vas
IV. Tisza Trail terepfutó verseny @ Tiszaújvárosi Sportcentrum
jún 7 @ 7:30 de. – 2:00 du.
IV. Tisza Trail terepfutó verseny @ Tiszaújvárosi Sportcentrum | Tiszaújváros | Hungary

Szeretettel várunk minden amatőr és profi sportolót, aki szeretné próbára tenni magát az alábbi távok valamelyikén:

– XS táv: 2 km (a Sportcentrum területén)
– S táv: 7 km
– M táv: 14 km
– L táv: 21 km

Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a közösségi futás élményét, így csoportok nevezését is várjuk. Gyűjtsetek össze egy minimum 10 fős csapatot és nevezzetek kedvezményesen a futóversenyre!
Legyen szó munkahelyi szerveződésről, hobbi sport csapatokról, mozgást kedvelő szervezetekről, baráti társaságokról, családokról… itt a helyetek!
Figyelem! A verseny értékelése egyéni teljesítmény alapján történik!

Versenykiírás: további információk: http://tiszatrail.hu/versenykiiras
Nevezés: http://tiszatrail.hu/nevezes-versenyzokent/

91. Ünnepi Könyvhét – könyvimádóknak @ Vörösmarty tér
jún 7 @ 10:00 de. – 8:00 du.
91. Ünnepi Könyvhét - könyvimádóknak @ Vörösmarty tér | Budapest | Hungary

Nagy még a bizonytalanság… a remény azonban tovább él bennünk. Bízzunk abban, hogy a helyzet hamarosan javulni fog, és az elhalasztott #könyvfesztivál után, a 91. Ünnepi Könyvhét eseményét sikerül megtartani.

Addig is.. részvételi szándékunkkal, és pozitív hozzáállásunkkal jelezzük, közös akaratunkat.

Amint van az eseményhez kapcsolódó hír, tájékoztatunk benneteket.

Lángos és Palacsinta Fesztivál – Normafa-Csillebérc @ Budai Szabadtéri Színház Csillebérc
jún 7 @ 10:00 de. – 8:00 du.
Lángos és Palacsinta Fesztivál - Normafa-Csillebérc @ Budai Szabadtéri Színház Csillebérc | Budapest | Hungary

Normafa = lángos, palacsinta, rétes.
Budai Szabadtéri Színház: Lángos és Palacsinta Fesztivál 2020!
Egész napos, nyárindító Családi program a budai hegyek tetején, a Normafánál, a Budai Szabadtéri Színházban.
Több, mint 250 féle lángos és palacsinta, gyermek és utcabál programok, kiállítás és vásár, ráadásul a belépőjegy lefogyasztható! 🙂
Early bird akció a készlet erejéig: 5000 Ft helyett 3000 Ft március 20-ig, itt: www.ticket-shop.hu
A jegy – az ülőhely választástól függetlenül – a fesztivál teljes területére érvényes. A kiválasztott ülőhelyek kizárólag a színpadi előadások esetén fontosak, ezen helyekre tudnak helyet foglalni bármikor, ha a programokra lesznek kíváncsiak – mondjuk lángos falatozás közben.:)
Helyszín: a Csillebérci Gyermektábor területén üzemelő Budai Szabadtéri Színház (Bp. XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.)
Megközelíthető: Normafa irányából, a 21-es busszal, autóval (ingyenes parkolás), Gyermekvasúttal Hűvösvölgy vagy a Széchenyi-hegy irányából
Jegyek csak korlátozott számban elérhetők!

Global FM // Radio Terrace // Plázs Siófok @ Plázs Siófok Official
jún 7 @ 2:00 du. – 8:00 du.
Global FM // Radio Terrace // Plázs Siófok @ Plázs Siófok Official | Siófok | Hungary

A 2020-as szezonban új helyszínnel és élményekkel gazdagodik a Plázs!
************************
A GLOBAL FM kiköltözik a siófoki Plázsra, ahonnan élőben láthatod és hallgathatod a legnyáriasabb, elektronikus live szetteket, a hamisítatlan balatoni életérzés és a gyönyörű, balatoni naplementét!
************************
👉 Bővebb információ, tudnivalók, fellépők, egyéb programok hamarosan!
************************
www.plazssiofok.hu // www.globalfm.hu // www.radio.globalfm.hu
#plázs #balaton #siófok #nyár #lounge #chill #deep #underground #globalfm

Kokas László Zenés Színkör: O Sole Mio @ Csili Művelődési Központ
jún 7 @ 3:00 du. – 4:30 du.
Kokas László Zenés Színkör: O Sole Mio @ Csili Művelődési Központ | Pesterzsébet | Hungary

Olasz áriák és dalok.
.
Belépő: 1 300 Ft

Csili Alsóállomás

Celine Dion koncert 2020 – Budapest Papp László Sportaréna @ BudapestArena
jún 7 @ 7:30 du. – 10:30 du.
Celine Dion koncert 2020 - Budapest Papp László Sportaréna @ BudapestArena | Budapest | Hungary

Celine Dion 2020. június 7-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet! Részletek itt:
https://kulturaonline.hu/celine_dion_koncert_lesz_budapesten_2020ban_a_papp_laszlo_sportarenaban_jegyek_itt_9567

Celine Dion: Courage World Tour @ BudapestArena
jún 7 @ 7:30 du. – 10:30 du.
Celine Dion: Courage World Tour @ BudapestArena | Budapest | Hungary

For more information visit CelineDion.com

Celine Dion Budapestarena @ BudapestArena
jún 7 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Celine Dion Budapestarena @ BudapestArena | Budapest | Hungary

Celine Dion
2020. június 7., vasárnap
Ekkor kezdődik: 20:00
Papp László Budapest Sportaréna , Budapest , Magyarországon , Könnyűzenei Koncertek , Celine Dion

jún
8
hét
RockStar/Dj Tábor @ TrafoClub Gödöllő
jún 8 @ 8:00 de. – jún 12 @ 6:00 du.
RockStar/Dj Tábor @ TrafoClub Gödöllő | Godollo | Hungary

2020 júliusában indul az első
RockStar / Dj táborunk
12-16 éves gyerekek részére
ahol megismerkedhetnek:
– hangszerekkel,
– hang és fénytechnikával
– lejátszókkal

további részletekről itt érdeklődhettek: Pecze Péter 06703109528

91. Ünnepi Könyvhét – könyvimádóknak @ Vörösmarty tér
jún 8 @ 10:00 de. – 3:00 du.
91. Ünnepi Könyvhét - könyvimádóknak @ Vörösmarty tér | Budapest | Hungary

Nagy még a bizonytalanság… a remény azonban tovább él bennünk. Bízzunk abban, hogy a helyzet hamarosan javulni fog, és az elhalasztott #könyvfesztivál után, a 91. Ünnepi Könyvhét eseményét sikerül megtartani.

Addig is.. részvételi szándékunkkal, és pozitív hozzáállásunkkal jelezzük, közös akaratunkat.

Amint van az eseményhez kapcsolódó hír, tájékoztatunk benneteket.

Black Veil Brides – Budapest Park @ Budapest Park
jún 8 @ 6:00 du. – jún 9 @ 4:00 de.
Black Veil Brides - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

A Black Veil Brides titka abban rejlik, hogy nem hajlandóak a kompromisszumokra, szembemennek minden kritikával és ugyanaz a tűz hajtja őket, mint zenei hőseiket, akiket saját korukban nem értettek, de mostanra viszont kultikus ikonokká váltak. Valószínűleg ez a sors vár a BVB zenekarára is, akik karrierjük során néhány változáson mentek keresztül annak érdekében, hogy évtizedeken át valami érdekes és marandó dolgot alkossanak. Napjaink egyik legkörülrajongottabb zenekara évek óta kerülgeti Magyarországot, 2020. június 8-án viszont végre a Budapest Park színpadán láthatjuk őket.

BLACK VEIL BRIDES – Saints Of The Blood
https://www.youtube.com/watch?v=gb038mbK3Uc

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/black-veil-brides-20200608

✚ Küzdőtér ✚
➝ Limitált elővét: 8999 Ft
➝ Normál ár: 9999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 14999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 14999 Ft
➝ Jobb első terasz: 14999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 14999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés: https://www.budapestpark.hu/events/black-veil-brides-20200608

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

The Black Veil Bride’s secret is that the band represents an unwillingness to compromise and a resistance to critics, fueled by the same fire as the group’s own heroes, the iconoclasts whose creative output, once dismissed, is now canonized. This is also likely the fate of the BVB, who have undergone some changes in their careers to create something unusual and enduring for decades. One of today’s most obsessed bands has been around Hungary for years, but on 8th June 2020, we can finally see them on the stage of Budapest Park.

✚ Arena tickets ✚
➝ Limited Presale: 8999 HUF
➝ Full price: 9999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 14999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 14999 HUF
➝ Right terrace front sector: 14999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 14999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://www.budapestpark.hu/events/black-veil-brides-20200608

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

jún
9
ked
European Mantra – Barba Negra Track @ BARBA NEGRA
jún 9 @ 6:00 du. – jún 10 @ 2:00 de.
European Mantra - Barba Negra Track @ BARBA NEGRA | Budapest | Hungary

➽ 2020. június 9.
➽ European Mantra

Borlai Gergő – dob
Lukács Peta – gitár
Barabás Tamás – bass
Nagy János – billentyűk

➽ HELYSZÍN // VENUE
Barba Negra Track
1117 Budapest, Neumann János utca 2.

➽ MENETREND // RUNNING ORDER

18:00 Kapunyitás

➽ JEGYEK // TICKETS

3000 Ft ▲ Early Bird – 2020.04.13-ig
3500 Ft ▲ Elővételben
4000 Ft ▲ A koncert napján

➽ JEGYÉRTÉKESÍTÉS

➽ Barba Negra Track jegypénztára
▲ Nyitva tartás Hétfőtől Péntekig: 12.00 – 18.00 // Opening hours from Monday to Friday: 12.00 – 18.00
▲ Cím // Address ▲ 1117 Budapest, Neumann János utca 2.

➽ ONLINE

▲ Barba Negra rendszerében ▲
https://jegy.rock1.hu/european_mantra_20200609

▲ Ticketportal rendszerében ▲
https://www.ticketportal.hu/event/European-Mantra-0609

▲ Broadway Jegyiroda rendszerében ▲
https://broadway.jegy.hu/program/european-mantra-94047/655987

➽ JEGYINFORMÁCIÓ // TICKET INFORMATIONS
Felelősséget csak a Barba Negra, vagy hivatalos partnereinktől (www.ticketportal.hu, www.broadway.hu) vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at Barba Negra or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen // Please do not post your ticket at any online interface!

➽ KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT
18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten
10 éves korig a belépés ingyenes, de regisztrációs jegy váltásához kötött // Under age 18 the shows can be attended only with parental attendance. Under age 10 the shows are free but registration is required.

Elder (US) I Desszert Feszt Budapest V. @ Instant-Fogas Komplexum
jún 9 @ 7:30 du. – 11:00 du.
Elder (US) I Desszert Feszt Budapest V. @ Instant-Fogas Komplexum | Budapest | Hungary

A Desszert Feszt Budapest & a 20 éves Cudi Purci Booking bemutat!
Desszert Feszt Budapest V.
———————————————-
NYITÓBÁL
06. 09. Instant-Fogas Komplexum
Elder (US)
+ vendégek
—————————————–
Belépő:
4.000 Ft /// SOLD OUT!
5.000 Ft /// Tixa, Wave

50 darab Desszert Feszt Budapest bérlet (+póló+pass) kapható, kizárólag a Tixa felületén: https://tixa.hu/desszert_berlet2020
Info: cudipurci@gmail.com

KORN | Budapest 2020 @ Papp László Budapest Sportaréna
jún 9 @ 8:00 du. – 11:00 du.
KORN | Budapest 2020 @ Papp László Budapest Sportaréna | Budapest | Hungary

KORN koncert Budapesten 2020 Előzenekar: Gojira

A KORN megváltoztatta a világot, debütáló albumuk megjelenésével. A lemez egy új műfajt hívott életre, és a zenekar tartós sikere igazolta a kultúrtörténeti pillanat létrejöttét.

Ahogy a FADER magazin megjegyzi: „Váratlan nyitás történt a popzene táján, és a KORN generációs érzelmeket fogalmazott meg a klausztrofób, állandó megfigyelés alatt álló öntudatuk számára. A KORN filmzenévé vált egy nemzedék érkezésekor, mint egy horkoló, dobogó, szisztematikusan visszafogott, őrült show.”

Megalakulásuk óta a KORN 40 millió albumot értékesített világszerte, begyűjtött két GRAMMY-díjat, több tucatszor
körbeturnézta a világot, és számos olyan rekordot állított fel karrierje során, amelyet valószínűleg soha nem fognak már felülmúlni.

Jonathan Davis énekes, James “Munky” Shaffer és Brian “Head” Welch gitárosok, Reginald “Fieldy” Arvizu basszusgitáros és Ray Luzier dobos továbbra is az alternatív rock és a metál műfaj határait feszegetik, miközben továbbra is rajongók hadaira, és művészek generációira vannak hatással szerte a világon.

A KORN túllépte már az elismerések és platina státuszok szintjét. Ők „valódi mozgalom, olyan módon, ahogy a többi zenekar jelenleg nem képes” – állítja a The Ringer magazin. Egy új archetípust és radikális innovációt képviselnek, a műfajokon átlépési képességük miatt a határok irrelevánssá váltak.

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj arénashow-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz.

A francia kvartett – a testvérpár Joe Duplantier (ének, gitár) és Mario Duplantier (dob), valamint Christian Andreu (gitár) és Jean-Michel Labadie (basszus) – kecsesen lebeg a remegő-reszkető gitár, a pszichedelikus ütőhangszerek és a hűvösen elegáns dallamok légkörében.

A zenekart mindig is az extrém dolgok foglalkoztatták, megmutatva a fényt a sötétségben, valamint a nehézség szépségét. Új albumuk, a Magma folytatja ezt a hagyományt, miközben kibővíti hangzásuk palettáját.

Jegyek november 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A regisztrált Live Nation tagok számára lesz elővásárlási lehetőség is, november 13-án 9 órától.

További infó:
www.korn.com
www.gojira-music.com
www.livenation.hu
www.funcode.hu

jún
10
sze
21. Open Road Fest @ Harley-Davidson Open Road Fest
jún 10 @ 12:00 du. – jún 14 @ 9:00 de.
21. Open Road Fest @ Harley-Davidson Open Road Fest | Alsóörs | Hungary

A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Bandd, a P.Mobil-Official, Deák Bill Gyula, a Lord zenekar, a Bikini, de érkezik a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Anna & the Barbies, Péterfy Bori & Love Band és a Vad Fruttik is.

Óriási energiákat hoz az Open Road Fest színpadára a Zorall zenekar, 30 éves jubileumi koncertet ad az Omen, a legnagyobb ACDC slágereket az AB/CD, a Guns N’ Roses örökzöldeket a Dust N’ Bones – Guns N’ Roses Tribute Hungary, míg a kedvenc KISS dalokat a Kiss Forever Band szállítja.

A 4 nap alatt 3 helyszínen közel 30 koncerten bulizhatnak azok, akik június 10. és 14. között ellátogatnak Alsóörsre.

További infók: http://www.openroadfest.hu/
——————————-
Feel the Freedom in 2020!
More information soon: http://www.openroadfest.hu/en/

Nova Rock Festival 2020 @ Nickelsdorf - Pannonia Fields II
jún 10 @ 2:00 du. – jún 13 @ 11:00 du.
Nova Rock Festival 2020 @ Nickelsdorf - Pannonia Fields II | Nickelsdorf | Austria

🔥 NOVA ROCK Festival 2020 – Official Event 🔥
presented by Nova Music Entertainment & VOLUME.at
10.-13.06.2020 / Pannonia Fields / Nickelsdorf / Austria

Homepage
https://www.novarock.at/

Tickets:
– in allen Raiffeisenbanken Österreichs sowie unter http://ticket.raiffeisen.at/ erhältlich – Ermäßigung für Raiffeisen Club-Mitglieder
– in allen HOFER Österreich Filialen
– http://bit.ly/NR20Tix
– www.novarock.at/tickets
– bei MUSICTICKET.at unter www.musicticket.at
– oeticket.com

LIKE IT:
www.facebook.com/novarock
www.instagram.com/novarockfestival
www.youtube.com/novarockfestival

Official Hashtag: #NR20

jún
11
csü
Hello Somogybabod off-road @ Repeta Smoke&Roll
jún 11 @ 11:00 de. – jún 14 @ 11:00 du.
Hello Somogybabod off-road @ Repeta Smoke&Roll | Vác | Hungary

A legnagyobb off-road fesztiválhoz a legjobb street food fogások dukálnak! Mi erről fogunk gondoskodni! Keressétek a bárdos truckot!

//]]>