máj
21
pén
BPBW 2021 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions @ Dürer Kert
máj 21 @ 2:00 du. – máj 22 @ 11:00 du.
BPBW 2021 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

[ENG below] Hamarosan érkezünk a 2021-es hírekkel és fixált főzdenévsorral, de addig itt hagyjuk a halaszásról szóló bejegyzésünket minden fontos tudnivalóval minderről. És persze a 2021-esített grafikát is.

A BPBW 2020 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions kóstolónapjait jövőre halasztjuk; csúszik maga a sörhét, a csapfoglalások és kiegészítő események – koncertek, illetve a CEBC is.

A BPBW Budapest Beer Week 2021. május 17 és 23. között kerül majd megrendezésre, vagyis a főeseménynek számító kóstolónapok maradnak pénteken és szombaton (május 21 és 22.) a budapesti Dürer Kertben. Minden idénre megváltott jegyünk automatikusan érvényessé válik 2021-re.

A Budapest Beer Week a mostanra 3 évessé cseperedett szerelemgyermekünk, és mindent összevetve, ez alatt az idő alatt ez volt a legnehezebb döntés, amivel szembe kellett néznünk.

Jövőre visszatérünk. Egészségesebben. Jobban. Erősebben. Ez egy számon kérhető ígéret. Visszavárunk minden hazai és külföldi látogatót Budapestre. És ismertek már minket, durva buli lesz.

Hálásak vagyunk, ha úgy döntötök, hogy bent hagyjátok ezeket mindenesetre; a következő évre így egyből garantált a részvétel, hiszen az elérhető jegyek hamarabb el is fognak fogyni, plusz egy hordható extrával is készülünk, így mondva köszönetet, hogy a “kisvállalkozásunk” számára lehetővé teszed a túlélést.

Tudjuk, hogy nem mindenki tudja bevállalni, hogy fullba tolja velünk a kraftot 2021-ben is, tehát teljes visszatérítést is fel tudunk kínálni, ehhez pedig április 30-ig várjuk a refund@bpbw.hu címen az igényeket. Kérjük a rendeléskor használt email címről írjatok ilyen ügyben. Csak annak a személynek tudunk visszatérítést adni, aki eredetileg megvette a jegyet. A visszatérítéseket április 30. után kezdjük el, köszönjük addig is a türelmet!

Amennyiben kérdésed lenne, vagy bármilyen gondolatot megosztanál velünk, keress minket bátran. Ezek mindannyiunk számára nehéz idők, szóval vigyázzatok magatokra, maradjatok azért pozitívak és #nevergofullcraft!

Barátaid:
Pai, Tibi & Marci

🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁

We’ll soon be back with news and the actualized brewery line-up, but in the meantime, let us update our event and leave the 2021 graphics here together with some of the previous information regarding the delay of the festival.

BPBW 2020 | Budapest Beer Week /// Tasting Sessions, all the tap takeover events, live shows and the CEBC will be postponed until next year. All 2020 tickets are automatically valid for 2021.

BPBW Budapest Beer Week’s 3rd edition will be held between the 17th and the 23rd of May, 2021 with our main Tasting Sessions taking place on Friday and Saturday (21st and 22nd of May) at Dürer Kert, Budapest. We’ll transform our current Facebook event in a few days.

Budapest Beer Week is now our 3-year-old child and this decision is the hardest one we have had to make since we started.

We’ll come back next year. Healthier. Better. Stronger. This is a promise. We look forward to hosting you in Budapest, and you know us, it’s gonna be one hell of a party!

Your BPBW2020 tickets are now valid for BPBW2021. We would be grateful if you decide to leave your tickets where they are and secure your place for next year while avoiding the risk of missing out, as we expect the tickets will be sold out even sooner than this year. Plus we’re preparing a bonus merchandise gift for you to say thanks for helping a small business like ours survive. A decision like this never comes without sacrifices, so if you wish to help us dealing with this tough financial situation, please consider not asking for a refund and use your ticket next year instead.

We understand that not everyone can change their plans or go full craft with us in 2021 so in these cases, we offer a full refund, just please send us an e-mail by the 30th of April, 2020 at the latest to refund@bpbw.hu. The e-mail must come through the email address you’ve made your purchase from. We will be able to issue refunds only to the person who originally bought the ticket. Refunds will be made after the 30th of April, thank you so much for your patience until then!

In case you have questions or any other thoughts please feel free to reach out to us. These are challenging times ahead of us so stay safe, stay positive and #nevergofullcraft!

Your friends in Budapest,
Peter, Tibor & Marton

máj
22
szo
KRÚBI koncert ❙ Plázs Siófok ❙ 2021/05/22 @ Plázs Siófok Official
máj 22 @ 7:00 du. – 11:00 du.
KRÚBI koncert ❙ Plázs Siófok ❙ 2021/05/22 @ Plázs Siófok Official | Siófok | Hungary

“Vár most rám a város hadd kapjanak Krúbi sármjából”

KRÚBI koncert ❙ Plázs Siófok ❙ 2021.05.22.

Kapunyitás: 19:00
Koncert kezdés: 21:00

🍌 FELLÉP: 🍌
Krúbi

🍌 JEGYÁRAK: 🍌
── elővételben: ──
Super Early Bird – 1.490 Ft
Early Bird – 1.990 Ft
Elővétel – 2.490 Ft
Páros jegy – 3.490 Ft

Elővétel VIP – 3.990 Ft
– külön beléptetés
– külön mosdó
– külön bárpult
– tökéletes rálátás a színpadra

A VIP jegyek nem tartalmaznak ülőhelyet!
Asztalfoglalásra szabad helyek függvényében a GOLD VIP teraszon van lehetőség!
Asztalfoglalás: marketing@plazssiofok.hu

ONLINE jegyvásárlás ➜ https://oneticket.hu/krubiplazs-210522

SZEMÉLYES jegyvásárlás ➜ Hamarosan…

── helyszínen: ──
Helyszíni jegy – 3.000 Ft
Helyszíni VIP – 5.000 Ft

⛔ Korhatár: 16+

📱 INFOLINE: +36 20 461 6686 (H-P 8:00-16:00)

In Flames | Budapest 2020 (Elhalasztva – Postponed)
máj 22 @ 7:30 du. – 10:30 du.
In Flames | Budapest 2020 (Elhalasztva - Postponed)

ELHALASZTVA!

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy a május 22-re, a Barba Negra Trackbe tervezett In Flames koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre. Már dolgozunk a produkcióval a lehetséges új időponton, amelyre a megvásárolt jegyek változatlan formában érvényesek lesznek, ezért kérjük, hogy őrizzék meg a belépőiket. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Ez a koncert el lett halasztva. Annak érdekében, hogy fennmaradjon a Facebook esemény, jelenleg valótlan dátum került beállításra. A új – és egyben – valódi dátumokkal kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.

——————————-

POSTPONED!

We wanted to let you know that In Flames will not be playing as scheduled on May 22 at Barba Negra Track. We are working hard to find a new date for the show – your ticket will be valid for the new date so please hang on to it. Thank you for your patience and understanding.

This show has been postponed. To maintain this Facebook event for you, false dates are currently shown – please look out for an update for confirmed dates.

máj
23
vas
Bakony 200 kerékpáros teljesítménytúra
máj 23 @ 7:00 de. – 10:00 de.
Bakony 200 kerékpáros teljesítménytúra

Részletek:
http://www.bakony200.hu/

A Bakony 200 kerékpáros teljesítménytúra 1993 óta kanyarog a Balaton-felvidék és a Bakony-régió lankáin, zegzugos falvak és gyönyörű kilátást nyújtó helyek érintésével. Említést érdemel még a kilátás a Kab-hegyről, a nagyvázsonyi Kinizsi vár, valamint a 200 km-es távon indulók a Sümegi várat és a Tapolcai-medence tanúhegyeit is megcsodálhatják.

A legrövidebb 30 kilométeres távtól egészen az extrémnek számító 200 kilométeresig lehet választani, így mindenki megtalálja magának azt, amelyik igazi kihívásként szolgál.

máj
26
sze
Sons Of Apollo – MMXX World Tour – Budapest @ BARBA NEGRA
máj 26 @ 6:00 du. – 10:00 du.
Sons Of Apollo - MMXX World Tour - Budapest @ BARBA NEGRA | Budapest | Hungary

Elő a naptárakkal: újabb halasztott koncert kap új dátumot! A Sons Of Apollo MMXX albumhoz kapcsolódó világkörüli turnéja jövő tavaszra kerül át, így Budapesten 2021. május 26-án játszik majd a progresszív supergroup, a Barba Negra Music Club színpadán. Az eredetileg idén márciusra tervezett koncert belépőjegyei változatlanul érvényesek az új időpontra is.

Az egykori Dream Theater, Mr. Big, Guns ’N Roses és Journey tagok által alkotott Sons Of Apollo 2017-ben robbant be a zenei köztudatba, méghozzá a Psychotic Symphony című első lemezével. A Mike Portnoy, Derek Sherinian, Billy Sheehan, Jeff Scott Soto és Ron ‘Bumblefoot’ Thal közös zenekara igazi supergroup, mely MMXX című második lemezével még egy szinttel feljebb repítette a csapatot a zenei szcénában.

„Stilisztikailag ugyanazt az utat követtük, mint a debütáló albumnál, de úgy érezzük, ez erősebb lett, egyszerűen azért, mert jobban ismerjük egymást. A Psychotic Symphony volt az első alkalom, hogy így öten együtt dolgoztunk, szóval óhatatlanul voltak kísérletezések. Most már támaszkodhatunk a közös tapasztalatra nem csak az album felvételénél, de a turnézás során is. Egyértelműen jobb a kémia köztünk” – meséli Mike Portnoy. A Sons Of Apollo az album mellett jópár videóklipet is készített a közelmúltban, melyek közül a Goodbye Divinity itt látható: https://youtu.be/wZlyaCqqZ0A

Mivel a csapat mind az öt tagja rendkívül elfoglalt, az MMXX felvétele 8 teljes hónapig zajlott, ami rengeteg idő ahhoz képest, hogy a dalokat mindössze három hét alatt írták meg. Mindannyiuknak van saját otthoni stúdiója, így mindenki külön vette fel a saját részét, a keverési munkálatokat pedig Jay Ruston végezte. A sok munka meghozta a gyümölcsét: az új album brutálisan jól szól és bizonyára élőben is hozni fogja a várt hatást.

És hogy miért MMXX, azaz 2020 a lemezcím? A zenekar azt szerette volna érzékeltetni, hogy ez az album a következő évtized első kiadványa. Az előző lemezük kissé régies hatást keltett, ez viszont a jelenbe és a jövőbe repíti a hallgatót. Összesen 8 dalt tartalmaz az MMXX, melyek között egy 16 perces track is helyet kapott, ami Sherinian és Portnoy esetében nem számít különlegességnek, tekintve az előéletüket a Dream Theaterben. Portnoy szerint a New World Today hasonlít az előző albumon szereplő Opus Maximus és a Labyrinth című dalokhoz: „Vannak benne őrült, briliáns instrumentális pillanatok, amiket biztos vagyok, hogy a rajongók imádni fognak.”

máj
28
pén
III. Hungarian Sportdog SHOW @ GW DOG PARK
máj 28 @ 10:00 de. – máj 30 @ 4:00 du.
III. Hungarian Sportdog SHOW @ GW DOG PARK | Erdokertes | Hungary

III. Hungarian Sportdog SHOW
(nem lesznek fajtacsoportok)

– PÉNTEKI WELCOME PARTY – FREE LÁNGOS – GULYÁS – SÖRPARTY 🙂
– PROFI SÚLYHÚZÁS
– STANDARD SÚLYHÚZÁS
– KIÁLLÍTÁS
– FIREPAW FUTÓPADVERSENY
– FALMÁSZÁS
– MAGASUGRÁS
– SZÁNKÓHÚZÁS
– TRICIKLI
– A-PALÁNK

A VERSENNYEL KAPCSOLATOS INFÓKAT FOLYAMATOSAN TÖLTJÜK FEL!

III. Hungarian Sportdog SHOW
(there will be no breed groups)

– FRIDAY WELCOME PARTY – FREE LANGOS – GOULASH SOUP – BEER PARTY 🙂
– WEIGHTPULL PROFI
– WEIGHTPULL STANDARD
– CONFORMATION SHOW
– FIREPAW TREADMILL SPRINT
– WALL CLIMB
– HIGH JUMP
– WEIGHT DRAGPULL
– TRICYCLE
– A- Frame

THE INFORMATION IS CONTINUOUSLY PUBLISHED! COMING SOON!

Új Dátum! Ákos – Budapest Park @ Budapest Park
máj 28 @ 6:00 du. – máj 29 @ 4:00 de.
Új Dátum! Ákos - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

Ákos először a Budapest Park színpadán!
Az ikonikus énekes életműve megkerülhetetlen a hazai palettán. A folyamatosan új arcát mutató Ákos tavaly jelentkezett Idősziget címre keresztelt legutóbbi, sorban a huszadik nagylemezével, amely azonnal az eladási listák élén landolt. Ennek turnéjával érkezik a Budapest Park színpadára, amelynek első fővárosi állomásának lehetünk tanúi 2021. május 28-án, ahol az új lemez dalai mellett generációkon átívelő és örökérvényű slágerei is helyet kapnak majd.

A kialakult járványhelyzet miatt Ákos koncertjét új időpontban, várhatóan 2021.05.28-án rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül (július 24-ig) írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (június 24-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Ha nem jó számodra az új időpont, de támogatnád a zenekar és a Park munkáját azzal, hogy nem váltod vissza a jegyed, úgy kérünk, a tamogato@budapestpark.hu címre írj nekünk! A jegyárad 50%-ával a zenekart, 50%-ával pedig a Parkot segíted. Amennyiben hozzájárulsz, nevedet egy külön erre a célra létrehozott támogatói oldalon – és terveink szerint nyitás után a Budapest Parkban is – feltüntetjük. És persze hálásan köszönjük! <3
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk.
További részletek: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_mzenekarok
Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!

Ákos – Felemel: https://www.youtube.com/watch?v=zrQJVEFd5RQ

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/akos_0718e

✚ Küzdőtér ✚
➝ Early bird: 7999 Ft
➝ Limitált elővét: 8999 Ft
➝ Normál ár: 9999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 14999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 14999 Ft
➝ Jobb első terasz: 14999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 14999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 449.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 449.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 699.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 1.099.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés: https://jegy.budapestpark.hu/akos_0718e

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy "ELFOGYOTT", ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt "ELFOGYOTT" pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a "kisokost", és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

✚ Arena tickets ✚
➝ Early bird: 7999 HUF
➝ Limited Presale: 8999 HUF
➝ Full price: 9999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 14999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 14999 HUF
➝ Right terrace front sector: 14999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 14999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 449.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 449.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 699.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 1.099.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/akos_0718e

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

Lara Fabian | Budapest (Későbbi időpontban – Being rescheduled) @ BudapestArena
máj 28 @ 8:00 du. – 10:00 du.
Lara Fabian | Budapest (Későbbi időpontban - Being rescheduled) @ BudapestArena | Budapest | Hungary

Ez a koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre. Annak érdekében, hogy fennmaradjon a Facebook esemény, jelenleg valótlan dátum került beállításra. A új – és egyben – valódi dátumokkal kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.

——————————-

This show is being rescheduled. To maintain this Facebook event for you, false dates are currently shown – please look out for an update for confirmed dates.

máj
29
szo
I. Ceglédfürdő Futófesztivál @ Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
máj 29 @ 8:00 de. – 4:00 du.
I. Ceglédfürdő Futófesztivál @ Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont | Cegléd | Hungary

Csatlakozz és fuss velünk az I. Ceglédfürdő Futófesztiválon! Légy részese a történelemnek, az elsők között fuss keresztül egy strandon és aqua parkon!

Weboldalunk: https://www.cegledifutofeszt.hu/

Nevezés: https://www.cegledifutofeszt.hu/

Verseny helye: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Verseny ideje: 2021. május 29. SZOMBAT
Versenyközpont: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Távok:
– 300 m tipegő
– 2 km élményfutam
– 7 km ( 1 kör )
– 14 km ( 2 kör )
– 21 km ( 3 kör )

Rajtidőpontok:
9:15 – 300 m tipegő
9:30 – 7, 14, 21 km együtt
9:45 -2 km élményfutam

Ötpróbás verseny vagyunk, ne felejtsd el regisztrációnál megadni az Ötpróba adonosítód!
7 km – 1 pont
14 km – 3 pont
21 km – 4 pont

A megközelítés autóval csak a Budai út felől lehetséges, a Fürdő út lezárásra kerül a Pesti út (40-es) felől!
Parkolás: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont aqua park parkolójában. ( 47°12’07.1″N 19°44’00.2″E )

Rajtszám átvétel: A verseny napján 7:00-tól 8:30-ig a versenyközpontban

Korhatár: A félmaratoni távra a verseny napján betöltött 12 életév. A többi távra nincs korhatár meghatározva.

Nevezési díjak: Távonként és nevezési időszakonként változó, részletek a weboldalunkon a “Versenykiírás” menüpont alatt olvashatóak.

Nevezési díj tartalmaz:
– Részvételt a versenyen
– Rajtszámot
– Chipes időmérést a 7, 14, 21 km-es távokon
– Kulcsos szekrényt ruhatárként
– Öltözési, zuhanyzási lehetőséget
– Frissítést
– Orvosi szolgálatot
– Befutócsomagot a célban
– Befutóérmet a célban a 2, 7, 14, 21 km-es távoknak
– Egyedi pólót a 7, 14, 21 km-es távoknak
– Online eredménylistát
– Belépőt a Ceglédi Gyógyfürdőbe a 2, 7, 14, 21 km-es távoknak
– Versenyhez kapcsolódó egyéb programokat
– A lista még bővülhet 🙂

Díjazás:
– 7, 14, 21 km-en: Távonként és nemenként abszolút 1-3
– 7, 14, 21 km-en: Korcsoportonként és nemenként abszolút 1-3

Korcsoportok:
A futó a verseny napján:
– 20 év alatti
– 20 – 40 év
– 40 – 60 év
– 60 év feletti

Versenyszabályzat
– A nevezéssel minden futó elfogadja a versenyszabályzatot. A szabályzat el nem olvassása nem mentesíti a futót a versenyszabályzat alól.
– A versenyen minden futó saját felelősségére indul.
– A versenyen kutyával futás nem engedélyezett!
– A nevezéssel minden futó kijelenti, hogy egészségi állapota megengedi a versenyen való indulást, olyan betegségről, sérülésről nincs tudomása, ami akadályozza a részvételt.
– A nevezéssel minden futó hozzájárul, hogy az eseményen készült álló- és mozgóképi felvételeken szerepelhet, amelyeket az esemény szervezői a későbbiekben a rendezvény népszerűsítése céljából ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatnak.
– Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem látható helyen viseli, továbbá aki nem teljesíti a szervezők által kijelölt versenytávot, vagy a nevezést pontatlanul, valóságnak nem megfelelően tölti ki.
– A versenyen görkorcsolyázni, gördeszkázni, kerékpározni, rajtszám nélkül futni tilos. A kerékpáros, görkorcsolyás, gördeszkás kísérővel induló futót a versenyből kizárjuk.
– A versenyen értékmegőrzést nem vállalunk!
– Nevezés visszamondása esetén a nevezési díjat nem térítjük vissza.
– Nevezés átadására 500 Ft ellenében , legkésőbb 2021.05.23-ig van lehetőség.
– Az esemény helyszínén kereskedelmi és reklámtevékenység csak a Szervezők beleegyezésével, előre egyeztetett formában lehetséges.
– A szervezők fenntartják az útvonal-, program-, időpont változtatás jogát!

máj
30
vas
KTF Trail 2021 @ Kamaraerdei Ifjúsági Park
máj 30 @ 7:30 de. – 1:30 du.
KTF Trail 2021 @ Kamaraerdei Ifjúsági Park | Budapest | Hungary

Végig kijelölt útvonal a Budai-hegység ritkán járt részén, házi ellátmány, egyedi fa-érem, családias hangulat.

Távok:
-10 km / 260 m+ 170 fő
-20 km / 520 m+ 150 fő

Nevezés 2021.04.12. 20:00-tól!
Web: https://www.trailrun.hu/

máj
31
hét
Revolution of the SUN @ Dürer Kert
máj 31 @ 10:00 du. – jún 1 @ 6:00 de.
Revolution of the SUN @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

Jön a tavasz és a márciusi ifjak. Mi ezt méltó módon, egy forradalmi összefogással ünnepeljük meg, az estét pedig Outsiders album bemutatójával koronázzuk meg. Gyertek, üdvözöljük a tavaszi NAPot együtt!

Solar.United.Natives & goa.hu & Psybaba Allstars & Lunar 604 Events bemutatja:

Outsiders – Sacred Technology album launch
Technical Hitch – Alice-D Production
Merr0w – Global Sect Music

======================

Mainstage:

Outsiders I Sacred Technology I ISR I ALBUM LAUNCH – Live
Technical Hitch I Alice D Records I ISR – Live
Oleg I Solar United Natives I HU
Cheeky I Solar United Natives I HU
Danger & Boohna I Goa.hu I HU
Mush I Solar United Natives I HU

🔮 Deco – Anzu creations
======================

Psybaba Stage:

Irgum Burgum I Psybaba Records I HU
TrippyHippies I Psybaba Records I HU
Chemical Spoon I Psybaba Records I HU
Neighbor I Psybaba Records I HU

🔮 Deco – Anzu creations

======================

Goatrance stage:

Merr0w I Independent I FR – Live
Mir I Globalsect I Solar United Natives I SRB
Yella I Globalsect I SRB
Adept | Globalsect | RU
Metaverse I Globalsect I Lunar604 I HU
Benho I Lunar604 I HU

🔮 Global Sect Decoration

======================

Chill stage:

StereOMantra I OM Mantra Records I HU – Live
Cord I Addictech Records I HU – Live
Brian Grassfield I OM Mantra Records I HU – Live
Sabiance I Solar United Natives I Suntrip Records I HU – Live
Bobek I Solar United Natives I HU – Live

🔮 Organicon Decoration

======================

További infók és még pár előadó hamarosan….

Jegyek:

early bird: 4000 Ft (elfogyott)
elővételes: 4500 Ft
helyszínen: 5000 Ft

https://cooltix.hu/event/5e32d78c725b18001183220f

18+

jún
1
ked
Elhalasztva! Deftones – Budapest Park @ Budapest Park
jún 1 @ 5:00 du. – jún 2 @ 4:00 de.
Elhalasztva! Deftones - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

A kialakult járványhelyzet miatt a Deftones június 3-i Budapest Parkos koncertje az eredeti időpontban biztosan nem lesz megtartva. Folyamatosan dolgozunk a produkcióval közösen az új dátumon, amíg ezt megtaláljuk, türelmeteket szeretnénk kérni. Addig is a Facebook-eseményt egy fiktív időpontra állítottuk annak érdekében, hogy fennmaradjon. Amint sikerült egyeztetnünk az új időpontot, az eseményben közzétesszük, jegyvásárlóinkat e-mailben értesítjük.
A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra.
Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!

Az új dátum bejelentéséig a jegyértékesítés szünetel. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Az új időpont bejelentésétől kezdve vagy legkésőbb az eredeti dátumot követő napon nyílik meg a lehetőség a jegyekkel kapcsolatos egyéb ügyintézésre.

Tizennégy év után ad önálló koncertet hazánkban a Deftones! A legendás Grammy-díjas sacramentoi zenekar frontemberének ígérete szerint 2020-ban új lemezt jelentenek be, így minden jel szerint egy vadonatúj anyaggal térnek vissza a magyar fővárosba június 3-án a Budapest Parkba.

Deftones: Be Quiet And Drive (Far Away)
https://www.youtube.com/watch?v=KvknOXGPzCQ

✚ Küzdőtér ✚
➝ Limitált elővét: 8999 Ft
➝ Normál ár: 9999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 14999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 14999 Ft
➝ Jobb első terasz: 14999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 14999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés:
https://jegy.budapestpark.hu/deftones_0603e

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

Due to the COVID-19 situation, the Deftones concert on 3rd June at Budapest Park will certainly not be held on the original date. We are constantly working with the production on the new date until we find this, we would like to ask for your patience. In the meantime, we set the Facebook event to a false date in order to maintain the event. As soon as we have found a new date, we will announce it in the event and notify our ticket holders by email.
Tickets already purchased will automatically be valid for the new date.
If you have any questions, please contact us by e-mail: park@budapestpark.hu
Thank you for your understanding and we hope to see you at Budapest Park as soon as possible!

POSTPONED!
Ticket sales are suspended until the new date is announced. Tickets already purchased will automatically be valid for the new date.

Deftones is returning to Hungary for a headline show after 14 years! According to the legendary, Grammy Awards winning band’s singer promise we can expect a new album from them in 2020 so it seems they’re presenting a brand new material on 3rd June at Budapest Park.

✚ Arena tickets ✚
➝ Limited Presale: 8999 HUF
➝ Full price: 9999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 14999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 14999 HUF
➝ Right terrace front sector: 14999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 14999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/deftones_0603e

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

jún
3
csü
Waldorfeszt 2021 @ Szőnyi Tábor
jún 3 @ 4:00 du. – jún 6 @ 5:00 du.
Waldorfeszt 2021 @ Szőnyi Tábor | Zebegény | Hungary

WALDORFESZT 2021
2021. június 3-6.

Rengeteg munkánk van már a 2020-as Waldorfeszt szervezésében, és nem szeretnénk, hogy ez elvesszen. Ezért a 2020-as fesztivált nem lemondjuk, hanem elhalasztjuk 2021-re annak minden tervezett programelemével együtt, szóval a jövő évi fesztivál tulajdonképpen a 2020-2021-es Waldorfeszt lesz. 🙂 Ennek a pontos időpontja 2021. június 3-6., vagyis a nyár velünk indul, ebben nincs változás jövőre sem.

Ebből kifolyólag minden 2020-ra megváltott jegy, bérlet, szálláshely
érvényes 2021-re is!

Ha az új dátum nem jó nektek, a jegyek, bérletek, szálláshelyek visszaválthatók, ezt 2020. június 26. péntekig tudjátok jelezni a Tixának az ugyfelszolgalat@tixa.hu e-mail címen, akik segítenek a továbbiakkal.

Június 26. után a visszaváltás nem lehetséges, az addig vissza nem váltott jegyek nálatok maradnak, és érvényesek lesznek 2021-re.

Fontos információ, hogy csak a jegyek árát tudjátok visszaigényelni, a vásárláskor a Tixa által felszámított kényelmi díjat nem!

Ha bármilyen további kérdésetek van, írjatok!

És bár idén nem, de jövőre már reményeink szerint biztosan: beindítjuk a nyarat!

A Waldorfeszt szervezői

Ilyen volt a 2019-es fesztivál
https://www.youtube.com/watch?v=EVXpqGz8sKI

2018 egy videóban
https://www.youtube.com/watch?v=zbBDoq-E7Tg

Kapcsolat:
email: info@waldorfeszt.hu
tel: +36 30 66 55 944
web: www.waldorfeszt.hu
instagram: @waldorfeszt

KORN | Budapest 2021 @ Papp László Budapest Sportaréna
jún 3 @ 8:00 du. – 11:00 du.
KORN | Budapest 2021 @ Papp László Budapest Sportaréna | Budapest | Hungary

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy a június 9-re tervezett Korn koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre, a magyar kormány rendezvényekkel kapcsolatos április 30-i döntése alapján az átütemezés elkerülhetetlen volt. Az új dátum 2021. június 3., a Budapest Arénában.
A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, azonban jegyértékesítő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor megadott email címen a további információkkal. Köszönjük türelmüket és megértésüket, továbbra is vigyázzanak magukra és családjukra.

A Gojira fellépésével kapcsolatban még folynak az egyeztetések a zenekar képviselőivel, ezért kérjük a jegyvásárlók szíves türelmét, amint új információnk lesz, értesíteni fogjuk őket.

———————

We wanted to let you know that Korn will not be playing as scheduled on June 9, 2020. Due to the recent announcement by the Hungarian Government it was clear that rescheduling was unavoidable. The new date for Budapest is June 3, 2021 at the Budapest Arena.
Original tickets remain valid for the new date, however, our ticketing partner will be in touch very soon at your registered email address with the further information.
Thank you for your patience and understanding. For now, keep safe, keep healthy and look after each other.

Gojira’s performance is still under discussion with the band’s representatives, we will inform you as soon as we have new information about this. Thank you for your patience and understanding.

jún
4
pén
Új időpont! / New date! Devin Townsend: Empath Europe – Volume 2 @ A38 Hajó
jún 4 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Új időpont! / New date! Devin Townsend: Empath Europe - Volume 2 @ A38 Hajó | Budapest | Hungary

ÚJ IDŐPONT: 2021. JÚNIUS 4.
A megváltott jegyek automatikusan érvényesek maradnak az új dátumra – részletek a kiemelt posztban.

//

NEW DATE: 04 JUNE 2021
Purchased tickets automatically remain valid for the new date – more info in the pinned post.

//

Újra Budapesten a progresszív metál egyik legnagyobb formátumú alakja, a gitáros-zeneszerző Devin Townsend! Miután Empath c. lemezét a BNMC-ben mutatta be, a turné második felvonásán teljesen más repertoárral láthatjuk az A38 Hajón 2021. június 4-én. Az “Empath Europe – Volume 2” turné hangosabb és keményebb felállásban, más kísérőzenészekkel valósul meg, főszerepben a metálos hangvételű dalokkal. Bekerül a setlistbe a kanadai zseni korábbi zenekara, a Strapping Young Lad néhány dala is, amelyeket magyarországi koncerten még sosem hallhattunk.

További fellépők hamarosan.

Jegyárak:
– korlátozott darabszámú elővételes jegy: 6900 Ft.- /ELFOGYOTT/
– 2. körös elővétel/helyszíni jegyár: 7900 Ft.-

jún
5
szo
Stílusos ART Piknik 2021. / Győr @ Stílusos ART Piknik
jún 5 @ 11:00 de. – jún 6 @ 10:00 du.
Stílusos ART Piknik 2021. / Győr @ Stílusos ART Piknik | Gyor | Hungary

Tervezett új dátum: 2021. június 5-6.

Kedves Piknikezők!

Van egy (nagyon) rossz és egy (oltári) jó hírünk.

Kezdjük a rosszal: a magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében NEM lesz Art Piknik. 😔
Az elmúlt hetek összetettsége és nehézsége rengeteg mindenre megtanított bennünket is, nem volt egyszerű időszak ez…😪😕

Azonban minden rosszat, jó követ. 😊
Ma a SVÉT elnökével, Ruprecht László gasztronómussal töltöttük a délutánt. Az Art Piknik megkapta a következő évekre is a SVÉT Védnökséget, sőt, a szervezet kiemelt eseményeként lesz számontartva a jövőben. 🙌🤩
Minden erőnkkel előre tekintünk és hisszük, hogy 2020 nyara friss és új energiákat hozhat mindannyiunk életébe.
Lesz ebből még egy fantasztikus nyár!
És jövőre találkozunk ❤️

Üdvözlettel,
Horváth Gábor – Stílusos ART Piknik alapítója

#újidőszak #újremények #stílusosartpiknik #hajrávidék #svét

jún
6
vas
Új Dátum! Billy Talent – Budapest Park @ Budapest Park
jún 6 @ 6:00 du. – jún 7 @ 4:00 de.
Új Dátum! Billy Talent - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

Kanada legnépszerűbb punkrock zenekara több mint 25 éve szállítja konstans a zúzós slágereket. De nem csak a zenekar tagjai közt alakult ki különleges kapocs, koncertjeiket ugyanis világszerte elkötelezett rajongók tömegei várják. Nem csoda tehát, hogy a Billy Talent immáron évtizedek óta járja a világot kifogyhatatlan energiával és féktelen örömzenéléssel. Eddigi öt nagylemezük anyagával kis kihagyás után újra Magyarország felé veszik az irányt, hogy egy hamisítatlan punkrock zúzással térjenek vissza 2021. június 6-án a Budapest Park színpadára!

A kialakult járványhelyzet miatt a Billy Talent koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. június 6-án rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül (július 12-ig) írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (június 12-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk.
További részletek: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_kzenekarok
Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!

Billy Talent – Forgiveness I + II
https://www.youtube.com/watch?v=RDQ63l9ilKY

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/billytalent_0614e

✚ Küzdőtér ✚
➝ Early Bird: 7999 Ft
➝ Limitált elővét: 8999 Ft
➝ Normál ár: 9999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 14999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 14999 Ft
➝ Jobb első terasz: 14999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 14999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés: https://jegy.budapestpark.hu/billytalent_0614e

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

The most succesful Canadian punkrock band has been constantly delivering their heavy hits for more than 25 years.. But it is not just the band that has developed a special connection, as their concerts are welcomed by masses of dedicated fans worldwide. No wonder that Billy Talent has been touring around the world with endless energy. After five albums they’re heading back to Hungary and returning to the stage of Budapest Park with their original punkrock crush on 6th June 2021!

Due to the COVID-19 situation, the concert of Billy Talent will be postponed to 6/6/2021 at Budapest Park. Tickets already purchased will automatically be valid for the new date. If this date is definitely not suitable for you, please write us an email to utalvany@budapestpark.hu within 30 days (till 12/July) so you can exchange your ticket for a voucher that can be used for any other Budapest Park concert. You can decide on the use of the voucher in the next 12 months from the announcement of the new date (6/June)
If the new date is not suitable for you and you can’t find any other concerts for yourself, we still recommend Ticketswap.
Further details: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_kzenekarok
If you have any questions please contact us via e-mail: park@budapestpark.hu
Thank you for your understanding and we hope to see you in the Park as soon as possible!

✚ Arena tickets ✚
➝ Early Bird: 7999 HUF
➝ Limited Presale: 8999 HUF
➝ Full price: 9999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 14999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 14999 HUF
➝ Right terrace front sector: 14999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 14999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/billytalent_0614e

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

jún
11
pén
Summertime Festival 2021 ✘- [Salgótarján] – 06.12.
jún 11 @ 8:00 du. – jún 12 @ 5:00 de.
Summertime Festival 2021 ✘- [Salgótarján] - 06.12.

2021-ben Salgótarján #LEGNAGYOBB elektronikus zenei rendezvénye először kerül megrenezésre! 🔥

Jön a #leglátványosabb, a #leghangosabb, a #legszínesebb! 🙏🏼

Summertime Festival 2021 ✘- [Salgótarján]

▪︎ [JEGYINFORMÁCIÓK] ▪︎
*** HAMAROSAN ***

📍 Helyszín: Salgótarján Stranfürdő [ Camping telep 56-64]

Korhatár: 16+❗️
▲ 16 éven aluli gyermekek csak szülői kísérettel, vagy szülői felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése után vehetnek részt a programon.

➟ A Summertime Festival egészségügyi biztonságáért a Medical Crew csapata ügyel szakképzett szakembereivel a rendezvény egész ideje alatt!

➟ A beléptetés jogát a szervezők fenntartják! Belépés kizárólag kulturált viselkedés – öltözet és kontrollált alkoholszinttel lehetséges!

jún
12
szo
I. Crazy5K Sprint Győr – Felfújható akadályfutás
jún 12 @ 9:00 de. – 1:00 du.
I. Crazy5K Sprint Győr - Felfújható akadályfutás

A CRAZY5K csapata első alkalommal hozza el nektek a CRAZY5K Sprintet Győrbe! 🎉 2 km futás után 200 méter hosszú óriás felfújható akadálypálya.

Gyertek és próbáljátok ki! Garantált a jó hangulat! Sportoljunk és szórakozzunk együtt! 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♂️

Minden befutó egyedi érmet kap a végén. 🏅

Nevezési díj // Érvényesség
3500 Ft – Március 26-ig
4000 Ft – Május 28-ig
4500 Ft – Június 4-ig

Találkozzunk ott! 😍

A versenyzőnek idén be kell töltenie a 6. életévét és cipőben el kell érnie a minimum 120 cm magasságot. A 9. életévét be nem töltött versenyzőnek felnőtt felügyelet mellett kell futnia, mert szüksége lehet segítségre egy-két akadálynál. A felnőtt kísérőnek is saját nevezéssel kell rendelkeznie.

Csoportos kedvezményt csak 4 fős, illetve 8 fős csoportoknak tudunk biztosítani. A 4 fős csoportok 5% kedvezményt kapnak, míg a 8 fős csoportok 10% kedvezményben részesülnek. További részletekért olvassátok el a nevezési feltételeket a www.crazy5k-sprint.com oldalon a lap alján.

Szeretnél az eseményen önkéntesként részt venni? További információkért keress minket a sprint@crazy5k.com e-mail címen vagy itt üzenetben.

jún
15
ked
Iron Maiden koncert! @ Todi koncertutazások
jún 15 @ 11:30 de. – jún 16 @ 11:59 du.
Iron Maiden koncert! @ Todi koncertutazások | Budapest | Hungary

Újra Iron Maiden koncertre utazunk!

A Vasszüzek ezúttal elkerülik hazánkat, de hozzánk nagyon közel, az osztrák Bécsújhelyen, valamint Prágában is fellépnek a 2021-ra halasztott Legacy of the Beast turnéval!

A koncertekre természetesen utazást szervezünk! Vedd meg koncertjegyed és utazásod a bécsújhelyi vagy a prágai bulira, kattints ide: https://todi.hu/iron-maiden-2020/

Új Dátum! Black Veil Brides, vendég: Creeper – Budapest Park @ Budapest Park
jún 15 @ 6:00 du. – jún 16 @ 4:00 de.
Új Dátum! Black Veil Brides, vendég: Creeper - Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Hungary

A Black Veil Brides titka abban rejlik, hogy nem hajlandóak a kompromisszumokra, szembemennek minden kritikával és ugyanaz a tűz hajtja őket, mint zenei hőseiket, akiket saját korukban nem értettek, de mostanra viszont kultikus ikonokká váltak. Valószínűleg ez a sors vár a BVB zenekarára is, akik karrierjük során néhány változáson mentek keresztül annak érdekében, hogy évtizedeken át valami érdekes és marandó dolgot alkossanak. Napjaink egyik legkörülrajongottabb zenekara évek óta kerülgeti Magyarországot, 2021. június 15-án viszont végre a Budapest Park színpadán láthatjuk őket.

A kialakult járványhelyzet miatt a Black Veil Brides (vendég: Creeper) koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. június 15-én rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül (július 15-ig) írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (június 15-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk.
További részletek: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_kzenekarok
Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!

BLACK VEIL BRIDES – Saints Of The Blood
https://www.youtube.com/watch?v=gb038mbK3Uc

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/bvb_0608e

✚ Küzdőtér ✚
➝ Limitált elővét: 8999 Ft
➝ Normál ár: 9999 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Mastercard bal első terasz: 14999 Ft
➝ Mastercard bal középső terasz: 14999 Ft
➝ Jobb első terasz: 14999 Ft
➝ Jobb középső terasz: 14999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 Ft
▎Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 Ft
▎Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 Ft
▎Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz. ▎

_____________________________________________

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

▲ Jegyértékesítés: https://jegy.budapestpark.hu/bvb_0608e

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy “ELFOGYOTT”, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt “ELFOGYOTT” pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a “kisokost”, és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!

————————————–ENGLISH—————————————

The Black Veil Bride’s secret is that the band represents an unwillingness to compromise and a resistance to critics, fueled by the same fire as the group’s own heroes, the iconoclasts whose creative output, once dismissed, is now canonized. This is also likely the fate of the BVB, who have undergone some changes in their careers to create something unusual and enduring for decades. One of today’s most obsessed bands has been around Hungary for years, but on 15th June 2021, we can finally see them on the stage of Budapest Park.

Due to the COVID-19 situation, the concert of Black Veil Brides (support: Creeper) will be postponed to 15/6/2021 at Budapest Park. Tickets already purchased will automatically be valid for the new date. If this date is definitely not suitable for you, please write us an email to utalvany@budapestpark.hu within 30 days (till 15/July) so you can exchange your ticket for a voucher that can be used for any other Budapest Park concert. You can decide on the use of the voucher in the next 12 months from the announcement of the new date (15/June)
If the new date is not suitable for you and you can’t find any other concerts for yourself, we still recommend Ticketswap.
Further details: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_kzenekarok
If you have any questions please contact us via e-mail: park@budapestpark.hu
Thank you for your understanding and we hope to see you in the Park as soon as possible!

Guest: Creeper

✚ Arena tickets ✚
➝ Limited Presale: 8999 HUF
➝ Full price: 9999 HUF

✚ Terrace tickets ✚
➝ Mastercard terrace front sector: 14999 HUF
➝ Mastercard terrace middle sector: 14999 HUF
➝ Right terrace front sector: 14999 HUF
➝ Right terrace middle sector: 14999 HUF

▎With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people also a barrel (40 pints) of Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ Renault Easy Life Lounge ✚
➝ 399.999 HUF
▎Private VIP terrace for 15 people and also a 6 litre wine with sparkling water or 15 can of non alcoholic Heineken. You have to collect your wristbands with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area. ▎

✚ ✚ Takarék Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken ▎

✚ ✚ Mercarius Skybox ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken▎

✚ ✚ iSTYLE Beats Box ✚ ✚
➝ 599.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 20 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

✚ ✚ Mastercard Skybox ✚ ✚
➝ 799.999 HUF
▎Private VIP terrace with an air-conditioned indoor lounge for 30 people at the top of Park with the best view to the stage, with private restrooms, soft drinks, sparkling water and also a barrel (40 pints) of Heineken. ▎

_____________________________________________

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

▲ Ticket Sale: https://jegy.budapestpark.hu/bvb_0608e

Ticket information:
▲ We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
▲ Don’t publish your ticket on any online platforms!

If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:
▲ Participation under 18 is only allowed with adult accompaniment.

▲ Important ticket information:

For any event, you may see the following expressions:
Super Early Bird, Early Bird, and Limited Presale.
These names primarily indicate that tickets offered at a given price are available in limited quantities. When you click on this type of ticket and then select the quantity, it will be added to a virtual shopping cart. The tickets in your cart are reserved for 15 minutes, during this time you have to provide and verify the required information necessary for your purchase, or you can browse and select among other kinds of tickets. Once this time is up, your cart will be automatically emptied making the tickets again accessible to everyone else who wants to buy a ticket.
If you get to the page for your chosen form of payment before the expiration time, then there is an individually set time limit for you to provide your card details and finish the transaction. (SimplePay: 10 minutes, Saferpay: 10 minutes, OTP SZÉP: 10 minutes, K&H SZÉP: 25 minutes)
If time runs out or you decide not to complete your purchase, then the relevant tickets will again be made available to anyone who wants to buy a ticket.
For example, if at 10 am, everybody clicks on the Super Early Bird ticket and two minutes later the website shows ‘SOLD OUT’ – that means that all the tickets have been added to the virtual cart. There is still a chance, however, to buy tickets because, as mentioned above, it is not certain that all tickets will be paid for.
These tickets will then be made available again.
This is the explanation for the situation when Super Early Bird tickets are labelled as ‘SOLD OUT’ after two minutes, and when you see that, you buy your tickets at the next available price, but 15 minutes later, you see that Super Early Bird tickets are available again.
So, it is worth it to wait a little in front of your computer, because you still have a chance to get the ticket you want even though the system shows it as sold out.
Thank you for reading this guide. Please consider the advice.

jún
16
sze
21. Open Road Fest @ Harley-Davidson Open Road Fest
jún 16 @ 12:00 du. – jún 20 @ 9:00 de.
21. Open Road Fest @ Harley-Davidson Open Road Fest | Alsóörs | Hungary

Kedves Open Road Festesek!

Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, e-mail és telefonhívás érkezett hozzánk az alsóörsi rendezvénnyel kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetés mellett több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapat, hogy mikor és hogyan lehetne megtartani a rendezvényt.

Az utolsó pillanatig kitartottunk, közel egy évig gőzerővel azon dolgoztunk, hogy újabb felejthetetlen négy nappal ajándékozhassunk meg Benneteket. Azonban az április 30-án bejelentett kormányhatározat értelmében, miszerint augusztus 15-ig nem tarthatóak meg a tömegrendezvények, sajnos lehetetlenné vált a fesztivál megrendezése júniusban, így el kell halasztanunk. 🙁

⚠Az új időpont: 2021. június 16-20.⚠

🎫Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?
Az elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is, függetlenül attól, ha az új időpontban megrendezett fesztivál jegyárai magasabbak lesznek. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, úgy két lehetőségetek van a jegyek árának visszaigénylésére:

➡A Harley-Davidson Budapest szalonban vásárolt jegyek árának visszatérítéséhez kérjük, hozzátok magatokkal a vásárláskor kapott woucher és számla eredeti példányát. Ezeket a bizonylatokat sztornózni kell, amit csak az eredeti bizonylatok birtokában tehetünk meg.

➡A Totaljegy.hu oldalon vásárolt jegyek esetében 2020.05.12 – 2020.05.31 között lehetőségetek lesz a visszaigénylési kérelmeteket benyújtani név, e-mail cím, rendelés szám megadásával a jegyinfo@openroadfest.hu e-mail címen. Fontos! Az e-mailhez csatolni kell a jegyet és a megvásárlásáról kiállított számlát is.

Kérjük, vegyétek figyelembe a helyzet emberi oldalát is. A rendezvénnyel kapcsolatos költségek jelentős része kifizetésre került, ez mind olyan költség, mely a rendezvényszervező céget sújtja. Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes. Kérünk Titeket, hogy segítsetek minket azzal, hogy eljöttök az új időpontban megrendezett eseményre.

📌Amennyiben egyéb kérdés is felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, az office@openroadfest.hu címre írjatok!
Köszönjük szépen a megértéseteket!🧡🖤

További infók: http://www.openroadfest.hu/
——————————-
See you 16-20 June 2021!
More information soon: http://www.openroadfest.hu/en/

jún
18
pén
Bonnie Tyler koncert – Barba Negra @ BARBA NEGRA
jún 18 @ 6:00 du. – 10:00 du.
Bonnie Tyler koncert - Barba Negra @ BARBA NEGRA | Budapest | Hungary

👉 2021. június 18.
👉 BONNIE TYLER

A 2020. június 19-i koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra!

Kilenc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő, legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik 2021. június 18-án a Barba Negrába!

Védjegyévé vált, rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az „It’s a Heartache” című dalával, ám az végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A „Total Eclipse of the Heart”, a „Holding Out for a Hero” vagy az „If You Were A Woman (And I Was A Man)” című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin is szerepelnek.

👉 HELYSZÍN // VENUE

Barba Negra
1117 Budapest, Neumann János utca 2.

👉 MENETREND // RUNNING ORDER

18.00 kapunyitás
20.00 Bonnie Tyler

👉 JEGYEK // TICKETS

🤘 11900 Ft,- // elővételben
🤘 13900 Ft,- // helyszínen, a koncert napján

👉 JEGYÉRTÉKESÍTÉS // PRESALE

👉 Barba Negra Track jegypénztára
▲ Nyitva tartás Hétfőtől Péntekig: 12.00 – 18.00 // Opening hours from Monday to Friday: 12.00 – 18.00
▲ Cím // Address ▲ 1117 Budapest, Neumann János utca 2.

👉 ONLINE
▲ Broadway Jegyiroda rendszerében ▲
https://bonnie-tyler-koncert-2021.broadway.hu/2021-06-18-20-00

▲ Barba Negra rendszerében ▲
https://jegy.rock1.hu/bonnie_tyler_20210618

👉 JEGYINFORMÁCIÓ // TICKET INFORMATIONS

Felelősséget csak a Barba Negra, vagy hivatalos partnereinktől
vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at Barba Negra or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen // Please do not post your ticket at any online interface!

👉 KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten
// Under age 18 the shows can be attended only with parental attendance.

Ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életműdíjjal tűntették ki, dalai állandó szereplői sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok Könyvébe is és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki máig folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot. Legutóbbi, tavasszal megjelent Between the Earth and the Stars című albuma is ékes példa kifogyhatatlan energiáira.

Nagyszerű zenekara élén Bonnie Tyler igazi rock-dívaként tündököl. Egyszerre energikus és megható élő koncertjei máig ámulatba ejtik rajongóit. Összes régi és új slágereit felvonultató budapesti koncertje a 2021-es nyár egyik felejthetetlen zenei csemegéjét ígéri.

Bonnie Tyler @ BARBA NEGRA
jún 18 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Bonnie Tyler @ BARBA NEGRA | Budapest | Hungary

A 80-as évek egyik legkedveltebb popikonja, a walesi Bonnie Tyler kilenc év után újra hazai színpadon. A helyszín ezúttal a Barba Negra Track lesz.

A 2020. június 19-i koncertre megvásárolt jegyek, érvényesek az új dátumra!!!

A koncert.hu az esemény jegyértékesítő partnere.

//]]>