nov
23
hét
Új időpont! NagyÁrpi -Ráskó Eszter önálló estje a Csiliben @ Csili Művelődési Központ
nov 23 @ 7:00 du. – 9:00 du.
Új időpont! NagyÁrpi -Ráskó Eszter önálló estje a Csiliben @ Csili Művelődési Központ | Pesterzsébet | Hungary

Ráskó Eszter önálló előadása, Ács Fruzsina vendégfellépésével.

Aki hallotta már tudja, Eszter nem riad vissza semmitől, a vlog sorozatából is ismert kendőzetlenséggel mesél a nővé, partnerré, anyává válás rögös rumos meggyeiről, spandex nadrágjairól és róka imperszonátorairól.

Simply Red | Budapest 2020 @ Papp László Sportaréna
nov 23 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Simply Red | Budapest 2020 @ Papp László Sportaréna | Budapest | Hungary

Miután nyilvánosságra hozták Blue Eyed Soul című új stúdiólemezük november 8-i megjelenését, a Simply Red bejelentette várva várt, jövő évi, 33 állomásos európai arénaturnéját. Az egyik legsikeresebb angol koncertbandához méltóan, óriási show-val készülnek, amelynek keretében az új szerzemények mellett eljátszák tündöklő karrierjük összes nagy slágerét is; többek között a Stars, a Holding Back The Years, a Fairground, valamint a Money’s Too Tight To Mention felcsendülésére biztosan számíthat a közönség.

Ez a vadonatúj turné hosszú évek után végre Budapesten is látható lesz, 2020. november 23-án a Simply Red a Budapest Arénában ad koncertet!

A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 20-án 10 órakor kezdődik. A hivatalos rajongói klub tagjainak elővásárlási lehetőség szeptember 17-én 10 órától, a regisztrált Live Nation tagok szeptember 19-én 10 órától élhetnek előzetes jegyvásárlási lehetőségükkel.

Az európai turné állomásaira különleges ajándéktárgyakat is tartalmazó hivatalos VIP csomagok vásárlására szintén lehetőség nyílik, kizárólag online, az eventtravel.com oldalon keresztül.

Mick Hucknall az 1985-ös, korai kezdetektől a Simply Red dalszerzője és vezetője, akit már 1986 óta Ian Kirkham szaxofonos egészít ki. A jelenlegi banda felállása 2003 óta változatlan, és az új turnén igazán kiteljesedhetnek majd. “Azt akarom, hogy élvezzük a zenélést, a közönség pedig keljen fel és mozogjon, és mindenki tegye bele a szívét a buliba. Az egész a groove elkapásáról szól” – mondta az énekes.

A Blue Eyed Soul albumot élőben rögzítették, csupán néhány utólagos felvétellel egészítve ki a British Grove Studiosban, Londonban. Mind a tíz dalt – köztük a szenzációs, új Thinking Of You kislemezt – Mick Hucknall írta, és Andy Wright-tal együtt producelte, akivel már hosszú ideje dolgoznak együtt. Zeneileg a klasszikus funk és soul vonal érvényesült: Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown és a Tower of Power stílusa köszön vissza. “Nagyon várom már, hogy élőben játszhassam ezeket a dalokat, mert úgy a legjobbak” – nyilatkozta Mick Hucknall a hamarosan megjelenő lemez kapcsán. “Jól akarok szórakozni”.

A Blue Eyed Soul album már előrendelhető. További infó: www.simplyred.com

A budapesti koncert kapcsán információ:
www.livenation.hu
www.funcode.hu

nov
26
csü
Dr. Almási Kitti / Pécs, Zsolnay Negyed – E78 @ Zsolnay Negyed
nov 26 @ 6:00 du. – 8:00 du.
Dr. Almási Kitti / Pécs, Zsolnay Negyed - E78 @ Zsolnay Negyed | Pécs | Hungary

⚠️AZ ELŐADÁSRA MÁR MEGVÁSÁROLT /04.15./ JEGYEK, TERMÉSZETESEN ÉRVÉNYESEK AZ ÚJ IDŐPONTRA: NOVEMBER 26. CSÜTÖRTÖK 18:00⚠️
Traccs! Pécs legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Dr. Almási Kitti az a nő, akire titkon mindannyian szeretnénk hasonlítani, hiszen világosan látszik rajta, hogy kívül-belül rendben van önmagával – nem véletlenül tud annyi emberen segíteni nap mint nap! A klinikai szakpszichológussal Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Jegyek online: http://bit.ly/2TGvBdr
Jegyek személyesen: Zsolnay Negyed

Helyszín: Zsolnay Negyed – E78
Cím: 7626 Pécs Major utca 21.
Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz…

♻️ Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!♻️

❗️Fontos információk:❗️
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

The Dead South – Akvárium Klub, NagyHall @ Akvárium Klub Official
nov 26 @ 7:30 du. – 11:00 du.
The Dead South - Akvárium Klub, NagyHall @ Akvárium Klub Official | Budapest | Hungary

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
The Dead South (CA)
+ vendég

jegyárak: 5.900 / 6.500 Ft
Tixa elővétel: https://tixa.hu/thedeadsouth2020_durerkert
Akvárium elővétel: https://akvariumklub.hu/programok/the-dead-south/

A kanadai The Dead South bejárta az Atlanti-óceán mindkét oldalát, megduplázva közönségüket, olyan ikonikus fesztiválokat és helyszíneket bejárva, mint a Glastonbury vagy a Red Rocks. Legnagyobb slágerük az In Hell I’ll Be In Good Company már 159 milliós nézettségnél tart, idén ősszel pedig megjelent harmadik, Sugar & Joy című lemezük is. A The Dead South pedig most először Magyarországon, 2020. november 26-án a Dürer Kertben is bemutatja, milyen az az ördöngős, western áztatta zene, amitől világszerte megőrülnek az emberek.
Viccesen a Mumford and Sons gonosz ikertestvéreinek is nevezik őket, utalva a sötét, gyakran erőszakos – de minden esetben szórakoztató – értelmezésükre a régi western esztétikájának. A The Dead South tagjai Kanadában, Saskatchewanban jöttek össze. Ez egy hatalmas tartomány a kanadai prérin, kétszer akkora mint Németország, de kevesebb mint egy millió lakója van: a természet és a csend uralkodik. És persze az itt élőknek rengeteg ideje van arra, hogy természetes hangokkal töltsék fel a csendet. Itt született meg a kvartett első, Good Company c. lemeze, a négy szakállas, nagyhajú pasi pedig úgy nyúlt a folk, neo-folk, bluegrass-folk vagy akár alternatív county műfajokhoz, hogy a végeredmény egy friss, a régi westerneket idéző, sötét, mégis humoros zene lett. A The Dead South középpontjában Nate Hillts kopott baritonja áll, Scott Pringle mandolinon, Danny Kenyon csellón, míg Colton Crawford bendzsón hozza virtuóz módon a dallamokat. Legnépszerűbb klipjük, az In Hell I’ll Be In Good Company már 159 milliós nézettségnél tart a legnagyobb videómegosztón.
2016-os Illusion & Doubt albumukkal JUNO-díjat is kaptak, majd félelmetes tempóval vágtak bele a turnézásba, olyan helyeken játszva, mint az amerikai Red Rocks lélegzetelállító környezete vagy a Glastonbury fesztivál. A zenekar idén októberben adta ki legújabb, Sugar & Joy c. nagylemezét, mely az eddigi legfurcsább, legizgalmasabb stúdiómunkájuk lett. A The Dead South új lemezével pedig ismét átszeli az Atlanti-óceánt és ezúttal, a banda történetében először Budapestet is megtáncoltatják november 26-án az Akvárium Klubban.

nov
27
pén
Mérő László: Az ész segédigéi / Budapest @ MOMkult
nov 27 @ 7:00 du. – 9:00 du.
Mérő László: Az ész segédigéi / Budapest @ MOMkult | Budapest | Hungary

A tudomány a világ bonyolultságából, komplexitásából csak nagyon szűk szeleteket tud megragadni.
Milyen speciális eszközöket fejlesztett még ki az ember ahhoz, hogy megismerje a világot és benne önmagát, és melyiknek mik a korlátai?
Mérő részletesen ismerteti a misztika, a művészet, a mágia és a hit szerepét a világunk megértésében. Emellett még beszél három olyan megismerési keretről is, amelyek a jövőben
csatlakozhatnak ezekhez.
A parapszichológia, a mesterséges intelligencia és a termékeny nemtudás – mind más és más okból jönnek szóba.

Mérő László legújabb könyvének előadás változata.

Jegyek elérhetők: https://www.jegy.hu/program/mero-laszlo-az-esz-segedigei-112208 linken.

Tetszik önnek az eseményünk? Segítse előadásunkat egy megosztással! 🙂

Új dátum! – Jarboe feat. Peter Emerson Williams (usa) + support @ Auróra
nov 27 @ 7:30 du. – 11:00 du.
Új dátum! - Jarboe feat. Peter Emerson Williams (usa) + support @ Auróra | Budapest | Hungary

“Novemberben újra ellátogat hozzánk a kortárs extrém zene egyik legprominensebb női alakja, a Swans egyik alapítótagja, Jarboe, aki ezúttal nem mással, mint a multifunkciós gitáros / visual artist Peter Emerson Willamsszel karöltve fog ellátogatni Budapestre.
A Swans-éra óta először fogja orgonán is előadni a számait.
A soron következő lemeze, az “Illusory” Április 17-én fog megjelenni a belga Consouling Sounds jóvoltából. Hazai részről a noise / experimentál kollektíva, az Entrópia Architektúra fogja bemelegíteni az estét”

Tukker Booking presents:
_______________________________

2020 – 11-27 // AURÓRA
(Auróra utca utca 11., Budapest, Hungary, 1084)

Jarboe featuring Peter Emerson Williams (usa)
https://www.facebook.com/TheLivingJarboe/
https://www.thelivingjarboe.com

Entrópia Architektúra
https://www.facebook.com/entropia.architektura/
https://entropia-architektura.bandcamp.com/releases

Start: 20.00
Jegyek: 3000 HUF / 4000 HUF (Tixa + Wave)

nov
28
szo
2020 perces úszás @ Komló Városi Sportközpont
nov 28 @ 9:00 de. – nov 29 @ 6:40 du.
2020 perces úszás @ Komló Városi Sportközpont | Komló | Hungary

RÉSZTVEVŐK: 2-10 fős csapatok

A VERSENY LEBONYOLÍTÁSA:
25 méteres feszített víztükrű medence bérelt sávjaiban, egy sávban maximum 3 úszóval. Csapatonként 30 percenként van lehetőség a váltásra, az úszók sorrendje szabadon választható, egy csapatból egyszerre egy fő úszhat. A versenyen uszonyok és tenyérellenállások nem használhatók. Úszósapka használata kötelező! A verseny résztvevőinek mindkét nap meleg étkezést (ebédet) biztosítunk.

NEVEZÉS:
A résztvevő csapatok száma limitált; maximum 12 csapat jelentkezését fogadjuk el. Nevezni a www.doke.hu/elonevezes oldalon lehet a nevezési lap kitöltésével. A nevezések elfogadása a beérkezések sorrendjében történik. Minden nevezést emailben visszaigazolunk.
A részvétel INGYENES, ugyanakkor a nevezés 2000 forintos regisztrációs díj beérkezése után válik érvényessé. A 2000 forintos regisztrációs díj átutalása/befizetése a DÖKE bankszámlájára szükséges: 10404302-50504852-53511000 (K&H Bank). Közleményben kérjük feltüntetni az úszó és csapat nevét. A regisztrációs díjat a rendezvény kezdete előtt minden résztvevő számára készpénzben visszaadjuk. Aki nem jelenik meg és így végül nem tud részt venni az eseményen, annak nem áll módunkban visszafizetni a regisztrációs díjat.

DÍJAZÁS:
Minden induló oklevelet, emlékérmet, egyedi emblémázott pólót kap. Az első három csapat érem díjazásban részesül.

A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, 18 év alatti indulóknál írásbeli szülői hozzájárulás szükséges. 14 éven alattiak 20:00 – 6:00 között nem tartózkodhatnak az uszodában!

A program Komló Város Önkormányzata EFOP-1.5.2-16-2017-00028 „Humán szolgáltatások fejlesztése a Komlói járásban” program keretében valósul meg.

P.Mobil “Móóóbil2020” koncert Budapest /Analog Music Hall
nov 28 @ 6:00 du. – 11:59 du.
P.Mobil "Móóóbil2020" koncert Budapest /Analog Music Hall

👉 2020. November 28.
👉 P.Mobil “Móóóbil2020”

👉 HELYSZÍN // VENUE
Analog Music Center

👉 MENETREND // RUNNING ORDER

19:00 Kapunyitás
19:30…
20:45…
22:00 P.Mobil

👉 JEGYEK // TICKETS

3500 HUF elővételben – 2020. 06. 10-ig
4000 HUF ▲ Elővételben – 2020.09.10-ig
4500 HUF ▲ 2020.09. 11-től és a koncert napján

👉 JEGYÉRTÉKESÍTÉS // PRESALE

👉 Barba Negra Track jegypénztára
▲ Nyitva tartás Hétfőtől Péntekig: 12.00 – 18.00 // Opening hours from Monday to Friday: 12.00 – 18.00
▲ Cím // Address ▲ 1117 Budapest, Neumann János utca 2.

Barba Negra Music Club jegypénztára
Nyitva tartás: H – P zárva
Programnapokon:az adott program kapunyitásától kizárólag az aznapi programra kapható jegy

👉 ONLINE

▲ Barba Negra rendszerében ▲
https://jegy.rock1.hu/pmobil-budapest_20200411

👉 JEGYINFORMÁCIÓ // TICKET INFORMATIONS

Felelősséget csak a Barba Negra, vagy hivatalos partnereinktől
vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at Barba Negra or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen // Please do not post your ticket at any online interface!

👉 KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten

MOBILMÁNIA✪Vikidál Gyulával✪Szarvas @ Granárium Zebra Club
nov 28 @ 8:00 du. – 11:00 du.
MOBILMÁNIA✪Vikidál Gyulával✪Szarvas @ Granárium Zebra Club | Szarvas | Hungary

Ha voltál már M✪BILMÁNIA koncerten, akkor azért, ha nem voltál még, akkor azért gyere most el!
Igen, új műsorunkban is biztosan lesznek olyan dalok, amiket álmodból felriadva is kívülről énekelsz, és új dalok, amiket tuti megszeretsz első hallásra is. Nem csak a jó hangulattal szeretnénk felrázni, de megmutatjuk neked, mit tudunk a hangszereinken és azt is, hogy valóban nincs jobb program erre az estére, mint élő zenét hallgatni és ugrálni barátaiddal és velünk.
Koncert után dedikálunk, beszélgetünk és iszunk veletek!
Ez az őrület, ez a mánia!
vendég: a BERMUDA RB

Intim Torna Illegál 10 / Szarvas, Zebra Club @ Granárium Zebra Club
nov 28 @ 9:00 du. – 11:59 du.
Intim Torna Illegál 10 / Szarvas, Zebra Club @ Granárium Zebra Club | Szarvas | Hungary

‼️Kedves Barátaink‼️
Tekintettel az egészségügyi veszélyhelyzetre, a Szarvas – Zebra Klubba meghirdetett koncertünket későbbi (őszi) időpontban tartjuk meg!

Az új időpont: 2020.11.28.

A megvásárolt belépők az új időpontra érvényesek! Amennyiben sajnálatosan a jegytulajdonosnak valamilyen okból nem megfelelő az új időpont, akkor a jegyek a vásárlás helyén, illetve online vásárlás esetén az ugyfelszolgalat@tixa.hu email címen május 10-ig visszaválthatók.
Köszönjük megértéseteket!
Vigyázzatok egymásra, bízunk benne, hogy hamarosan újra látjuk egymást!

Intim Torna Illegál 10 – Az ITI hazatalál
2020.11.28. Szarvas, Zebra Klub

Vendég: Hippikiller Szóló

Négy album, ötven dal, tizenegy kislemez, tíz videoklip! Ötszáz koncert, négyezer setlist,
ötszáz pár dobverő, harmincezer ugrabugra! 2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a
zenekar úgy döntött, hogy felidézi a tíz év együttlét és barátság legszebb, örökké tartó
pillanatait.

Jegyek:

Early Bird: 1990.-
Kedvezményes elővételes: 2490.-
Normál: 2990.-

Online: https://tixa.hu/ITI_10_Szarvas

nov
29
vas
ÚJ Időpont! Zoltán Erika – Csak neked klubkoncert @ Akvárium Klub Official
nov 29 @ 7:30 du. – 10:30 du.
ÚJ Időpont! Zoltán Erika - Csak neked klubkoncert @ Akvárium Klub Official | Budapest | Hungary

► Zoltán Erika – Csak neked klubkoncert ◄

Mert csak az számít, hogy jól érezd magad!
Klubkoncert a “diszkókirálynővel” 2020. november 29-én a budapesti Akvárium Klubban. 🎤

Zoltán Erika az 1986-ban megrendezésre kerülő Interpop Fesztivál óta sikert sikerre halmozva lépked előre. Az évek alatt számtalan díjjal és elismeréssel büszkélkedhet, így talán nem meglepő, hogy az ország egyik legkedveltebb előadójaként tartják számon. Már szinte nincs olyan hely az országban, ahol nem lépett volna színpadra.

Erika most is az ország legjobb zenészei és nélkülözhetetlen táncosai társaságában mutatja be közkedvelt slágereit.
És hogy még mivel készül az áprilisi koncertre? Egyelőre maradjon meglepetés, mint ahogy a vendégek is! 😉🎶

Gyere el Te is és bulizz egy hatalmasat Zoltán Erikával és zenész barátaival, hogy jól induljon a tavasz!

►BELÉPŐJEGYEK:
– Early Bird (korlátozott számban): 3.000 Ft – ELFOGYOTT
– Kedvezményes (korlátozott számban): 3.700 Ft
– Normál: 4.200 Ft
– VIP: 9.900 Ft
⬇Online jegyvásárlás⬇:
http://bit.ly/zoltanerika

► A VIP jegy tartalmazza:
– Exkluzív rálátás a színpadra a VIP karzatról
– Gyorsított beléptetés
– Külön italpult
– Külön mosdó
– Kényelmes fotelek és kanapék

► Kapunyitás:
– 19:30

► Helyszín:
– Akvárium Klub – NagyHall // 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Új dátum! IC3PEAK – Dürer Kert @ Dürer Kert
nov 29 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Új dátum! IC3PEAK - Dürer Kert @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
IC3PEAK (RU)

jegyárak: 5.400 / 6.000 Ft
elővétel: www.tixa.hu/ic3peak2020_durerkert

A két audiovizuális terrorista, Nastya Kreslina és Nick Kostylev tavalyi, brutál bulija után április 22-én visszatér Budapestre. A provokatív páros nyíltan kritizálja az orosz propagandát és meleg ellenességét, emiatt hazájukban gyakran voltak kénytelenek a klubok lemondani a fellépésüket. Nick pedig 12 napra egyszer börtönbe is került, amiért egy betiltott fellépését egy autó tetején tartotta meg, ahol a rendőri brutalitáson és a hatóságokon gúnyolódott. A duót azonban nem lehet elnémítani, bátor és egyedi hangzásviláguk miatt pedig a nyugati média is felfigyelt rájuk. Zenéjük a hip-hop és az elektronika találkozásából dermed eggyé, bizarr vizuális világuk, rendszerkritikus szövegeik és dallamaik mögött pedig minden egyes esetben Kreslina és Kostylev párosa áll.

dec
1
ked
Új dátum! Tempers – Dürer Kert @ Dürer Kert
dec 1 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Új dátum! Tempers - Dürer Kert @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Tempers (US)
+ vendég

jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft
elővétel: www.tixa.hu/tempers2020_durerkert

Jégdiszkó New York-ból – először játszik a Tempers Budapesten
A New York-i duó baljós elektronikája keveredik a lassú, statikus disco ütemekkel, táncolható ritmusokkal és már-már ipari, gótikus hangképekkel. Jasmine Golestaneh és Eddie Cooper először hozza el jéghideg zenéjét Budapestre, március 31-én a Dürer Kertbe.
A Tempers 2013 óta szállítja hűvös, szintipop ütemeit, már az első dalaikra felfigyeltek olyan neves zenei oldalak, mint a Pitchfork, a Noisey, a V Magazine vagy az Interview. Első lemezük Services címmel 2015-ben jelent meg, melyet a tavaly novemberben kiadott JUNKSPACE követett. Ez az egyedülálló konceptalbum Rem Koolhass, látomásos építész úttörő esszéjén alapult, mely a fogyasztóbarát építészetről szól. A duó híre eddigre a tengerentúlról Európába is elért és rendre megtöltötték a koncerttermeket Londonban, Berlinben és Varsóban is. Jasmine Golestaneh és Eddie Cooper azóta sem tétlenkedett sokat és már idén októberben kiadták Private Life c. harmadik albumukat, rajta filmzeneszerű, jeges látomásokkal. A duó jövő tavasszal ismét célba veszi Európát, ezúttal pedig mi sem maradunk ki a jóból és a Tempers március 31-én a Dürer Kertben is bemutatja új lemezét.

Campus Party✦DC Club @ DC Club
dec 1 @ 10:00 du. – dec 2 @ 5:00 de.
Campus Party✦DC Club @ DC Club | Veszprém | Hungary

Campus Party

bővebb infó hamarosan….

dec
5
szo
Krakkó & Zakopáne vidám adventje @ Krakkó, Lengyelország
dec 5 @ 12:30 de. – dec 6 @ 6:00 de.
Krakkó & Zakopáne vidám adventje @ Krakkó, Lengyelország | Kraków | Poland

🧤 Sziasztok Hóemberek 🙂 ☃️

2020. dec. 5-6. a kövi

Dec. 7-én (szombaton) rácsusszanunk a finom lengyel tájra, forró teát, Zubrowkát öntünk a májra, míg gyönyörködünk az adventi vásárban.

🎅 KRAKKÓBAN

A lengyel-magyar barát együtt issza forralt borát🍷hmm..finom illatok szállnak a téren, gőzölgő bögre a kézben. Városnézés idegenvezetővel / kéz a kézben! 🙂

🎄 ZAKOPÁNÉBEN

Mesés, zenés, élményzáró vacsival csocsiztatjuk a napot, eszünk ott egy nagyot! Nem érdemes kihagyni! Haza éjfél körül fogunk indulni.

DEC. 8-ÁN

A reggeli órákban érünk vissza Bp.-re.

🚌 TALÁLKOZUNK

DEC. 7. (szombat hajnalban)

• Bp. Blaha L. tér (00.30)
• Fót (kb. 01.30)
• Vác (kb. 02.00)
Szeretettel látunk a világ bármely pontjáról!

🔖KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI

12.990 Ft/fő
Csoportos 11.990 Ft/fő (min. 6 fő)

🗣 Ha HÖK-ös / Tökös szervező vagy ne hezitálj!

Minden 15 fő után ingyen hely + csoportos kedvezmény! info@diakutak.com (“szervező”)

✌JELENTKEZZ MOST! ⬇️

INFÓ / JELENTKEZÉS (kapacitásokig / nov. 30-ig!)

⬇️
https://bit.ly/2QkCxZm

UTAZÁSHOZ
– érvényes személyi vagy érvényes útlevél
– diák nem feltétel!
– vidámság, sapi, sál, kesztyű, szesz, mi Veled lesz 😜

TALI DEC. 7-ÉN!

Barátsággal:

d-u:)
info@diakutak.com
www.diakutak.com
70/250-2-350 (h-p – 10-18)
70/946-33-44 (h-p – 10-18)

Konyha – 10 éves születésnapi koncert // Akvárium Klub @ Akvárium Klub Official
dec 5 @ 8:00 du. – 10:30 du.
Konyha - 10 éves születésnapi koncert // Akvárium Klub @ Akvárium Klub Official | Budapest | Hungary

2020 fontos év lesz a Konyhában: a tizedik születésnapunkra és az ötödik albumunkra készülünk. Az év pesti nyitánya hol máshol is lehetne, mint az Akvárium klubban, legnagyobb közös együtténekléseink helyszínén! A formálódó új lemezről ősszel már bemutattunk egy dalt, ezt most újabbak követik, de természetesen a korábbiakról is válogatunk bőséggel, igyekszünk folyamatosan adagolni a részleteket Facebook oldalunkon. Nagyon vááárjuk már!

Badics Márk – dob
Haller Dániel – basszusgitár
Szepesi Mátyás – ének, gitár

A Konyha Hőlégbefúvói:
Barbinek Gábor – pozan
Ávéd János – szaxofon, fuvola
Subicz Gábor – trombita

www.konyhank.hu
facebook.com/konyhank

Kapunyitás: 20:00

🎫 JEGYEK:
Early bird: 1.500 // ELFOGYOTT!!!
Elővétel: 2.000
Helyszín: 2.500

Jegyek már kaphatók!

Sterbinszky Classic Allnightlong – Only Me | Akvárium @ Akvárium Klub Official
dec 5 @ 10:30 du. – dec 6 @ 5:00 de.
Sterbinszky Classic Allnightlong - Only Me | Akvárium @ Akvárium Klub Official | Budapest | Hungary

Sterbinszky Classic Allnightlong Only Me
| 2020.12.05.
| Akvárium Klub Budapest

Sziasztok!
Ismét nagy szeretettel várlak Titeket a maratoni classic #allnightlong szettemmel az Akvárium Klubban! // My dear Fans! See You all at my all night long classic set in Akvárium Club!

Limitált befogadóképesség!
Jegyek a készlet erejéig elérhetők a Cooltixnél. // Limited capacity, discounted ticket pre-sale at Cooltix.
Link:
http://bit.ly/36BXjet_Sterbinszky_Only_Me_x_Classics

Jegyek // Tickets
1. Kör / Round 1. > 1990Huf
2. Kör / Round 2. > 2990Huf
3. Kör / Round 3. > 3990Huf

>>> Limitált személyes készpénzes vagy bankkártyás jegyvásárlás a #COOLTIX irodában a Deák tér mellett.
Cím: Budapest, 1051. József Attila utca 24. (Nyitvatartás szerda kivételével minden hétköznap 11.00-tól 17.00 óráig.)
Web:
https://cooltix.hu
https://www.facebook.com/CooltixHungary/

Limited Ticket purchase personally by cash or credit card in the Cooltix Ticket Office.
Address: Budapest, 1051. József Attila utca 24. (Open all weekdays except for wednesday between 11.00-17.00.)
Web:
https://cooltix.hu

A biztos bejutás érdekében javasoljuk, hogy elővételben vásároljátok meg a kedvezményes jegyeiteket a Cooltix linkjén.

Korhatár 18+ // Age limit 18+

A belépőjegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja a rendezvény házirendjét, a műsorváltoztatás jogát a szervezőség fenntartja. // By buying the ticket all guests accept the rules of the event, the right of changing the program is reserved by the organizers.

Angels Mikulás Party ► MC Hawer & Tekknő ★ Fáraó // 12.05 @ Angels Zalaegerszeg
dec 5 @ 11:00 du. – dec 6 @ 6:00 de.
Angels Mikulás Party ► MC Hawer & Tekknő ★ Fáraó // 12.05 @ Angels Zalaegerszeg | Zalaegerszeg | Hungary

December 5-én szombaton fergeteges Mikulás Party az Angels-ben! Színpadon az ország legismertebb mulatós párosa, MC Hawer és Tekknő; valamint a Fáraó Együttes, ne hagyd ki Te sem 😉

★ ▬▬▬▬▬▬▬▬ JEGYEK ▬▬▬▬▬▬▬▬ ★
Belépőjegy kizárólag a helyszínen: 1.999 Ft

VIP: ha fellépőink közvetlen közelében szórakoznál, vagy szeretnél kicsit félrevonultan beszélgetni, ismerkedni, akkor a VIP részlegeinket Neked találtuk ki!
▲ VIP GOLD (közvetlenül a DJ pult mellett) ▲
A belépő ára 6.000 Ft/fő, minimum 4 személy esetén foglalható!
▲ VIP SILVER ▲
A belépő ára 4.000 Ft/fő, minimum 4 személy esetén foglalható!
A VIP belépő mindkét esetben tartalmazza a ruhatár ingyenes használatát, valamint külön felszolgálót is biztosítunk kiemelt vendégeink részére!

★ ▬▬▬▬▬▬▬▬ FIGYELEM ▬▬▬▬▬▬▬▬ ★
Klubunk fenntartja a beléptetés jogát, dress & face control!

Angels Zalaegerszeg | 8900 Zalaegerszeg, Alkotmány u. 8.
📞 +36 30 365 8323 | 📧 ngy@clubangels.hu

Kövess minket:
➡️ Instagram: www.instagram.com/angels_zalaegerszeg
➡️ Facebook: www.facebook.com/AngelsEgerszeg

dec
7
hét
Nightwish • Budapest @ BudapestArena
dec 7 @ 6:00 du. – 11:00 du.
Nightwish • Budapest @ BudapestArena | Budapest | Hungary

A CONTRA Promotion & a CONCERTO Music bemutatja:
NIGHTWISH – World Tour 2020
special guest: …………., support: Turmion Kätilöt
2020. December 7., kapunyitás: 18:00
Papp László Budapest Sportaréna
Jegylink:
https://www.ticketportal.hu/event/Nightwish-World-Tour-2020
Csak kiemelt álló és normál álló: CD Pince, Headbanger

Nightwish: egy év múlva új lemezt mutatnak be az Arénában!

Lassan már hagyománnyá válik, hogy az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb metal zenekara, a Nightwish a Papp László Budapest Sportarénában várja a hazai rajongókat egy-egy nagyszabású koncertre. Így lesz 2020-ban is, hiszen a napokban bejelentésre került az finn szimfonikus metal együttes következő turnéja: Budapesten bő egy év múlva, 2020. december 7-én játszanak majd, több előzenekar kíséretében.

A zenekar most is javában dolgozik: a holland származású énekesnő, Floor Jansen egy interjúban nemrég elmondta, hogy már befejezték a tavasszal megjelenő új lemez felvételeit, amely a 2015-ös Endless Forms Most Beautiful lemezt követi. Floor azt is elmesélte, hogy a csapat hosszas próbák után vette fel az új dalokat, és a visszatekintő Decades turné után most nagyon örülnek annak, hogy végre ismét együtt dolgozhatnak valami új megalkotásán.

És hogy milyen is a Nightwish koncert-élmény? Ízelítőt kaphatunk a zenekar friss videójából, amin a Devil & Deep Dark Ocean-t adják elő Buenos Aires-ben. Ez a felvétel is szerepel majd a Decades: Live In Buenos Aires című új koncertfelvételen, ami idén decemberben válik elérhetővé, BluRay digibook, 2 CD-s digipak, BluRay +2 CD-s earbook, illtve 3 lemezes vinyl kiadásban. https://youtu.be/t26r_vAYQ0Q

A budapesti koncertre idén november 12-én, kedden 11 órakor indul a jegyek értékesítése.

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020
2020. december 7., hétfő
Papp László Budapest Sportaréna
Nightwish koncert + vendégek
Belépő: normál állójegyek 16.900 Ft, kiemelt állójegyek 19.900 Ft, ülőjegyek 13.900-19.900 Ft
Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, november 12-én 11 órától.

Nightwish koncert 2020 – Budapest Sportaréna @ BudapestArena
dec 7 @ 7:00 du. – 10:00 du.
Nightwish koncert 2020 - Budapest Sportaréna @ BudapestArena | Budapest | Hungary

A Nightwish koncertezik 2020. december 7-én Budapesten a Sportarénában. Jegyek itt!
https://kulturaonline.hu/nightwish_koncert_2020ban_a_budapest_sportarenaban_jegyek_itt_9722

Vangelis filmzenei koncert – Debrecen @ Debrecen
dec 7 @ 7:00 du. – 10:00 du.
Vangelis filmzenei koncert - Debrecen @ Debrecen | Debrecen | Hungary

A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek és részletek itt:
https://kulturaonline.hu/vangelis_filmzenei_koncert_debrecenben_jegyek_hamarosan_9576

dec
8
ked
Na, mi van? – Laár András és Besenyő István estje – Békéscsaba @ Csabagyöngye Kulturális Központ
dec 8 @ 7:00 du. – 8:30 du.
Na, mi van? - Laár András és Besenyő István estje - Békéscsaba @ Csabagyöngye Kulturális Központ | Békéscsaba | Hungary

ÚJ IDŐPONT: DECEMBER 8. 19:00
***
Kérünk Benneteket, hogy amennyiben nem jelent számotokra a néhány ezer Ft-os jegyek ára nagy bevétel kiesést, támogassátok Andrást azzal, hogy nem kéritek vissza a jegyek árát, és az új időpontban együtt élvezzük Veletek a vidám perceket.
A jegyek átruházhatóak másra, így ha már valaki esetleg most tudja, hogy alkalmatlan az új időpont, át lehet adni másnak.
Végső esetben, akinek a fentiek nagy terhet jelentenek a jegyvasarlas@laarandras.hu címen tudja jelezni, hogy szeretné kérni, hogy utaljuk vissza a jegy árát. Fontos, hogy a levélhez szükséges mellékelni a számlát is.
Köszönjük szépen a megértéseteket!
***

LAÁR ANDRÁS ABSZURD ESTJE BÉKÉSCSABÁN IS BEMUTATÁSRA KERÜL!
2020. május 28. 19:00
Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4.

Na, mi van?
Erre választ kapnak Önök!!!
Besenyő T.A. István, azaz Besenyő Terep Auta István, valamint Kemenesfalvi Bácsi, a Költő, és a Jóságos Edebede Bácsi segít majd eligazodni Önöknek!

Jegyek kizárólag online válthatóak:
★ kedvezményes elővételi jegyek FEBRUÁR 29-IG: 3.000 Ft
★ március 1-től: 3.400 Ft
★ április 1-től: 3.800 Ft

Jegyvásárlás:
http://laarandras.hu/webshop/jegy/belepojegy-na-mi-van-laar-andras-es-besenyo-istvan-kozos-estje-2020-05-28-bekescsaba/

Nothing,nowhere – Dürer Kert @ Dürer Kert
dec 8 @ 7:00 du. – 10:00 du.
Nothing,nowhere - Dürer Kert @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
nothing,nowhere. (US) – lemezbemutató koncert

jegyár: 5.500 Ft
elővétel: https://tixa.hu/nothingnowhere2020_durerkert

dec
9
sze
Új dátum / new date – Brass Against at Dürer Kert @ Dürer Kert
dec 9 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Új dátum / new date - Brass Against at Dürer Kert @ Dürer Kert | Budapest | Hungary

Újra Budapesten Amerika egyik legkarakteresebb feldolgozáscsapata, a modern metal, alternatív rock és hip hop számokat rézfúvósokkal támogatott energiabombává alakító Brass Against!

A kilenc tagot számláló formáció 2020. december 9-én* tér majd vissza a fővárosba, ezúttal Sophia Urista énekesnővel az élén, akinek markáns kiállása és elképesztően erős hangja tökéletes esszenciája a zenekar szellemiségének és eltökéltségének. A koncerten a legújabb átiratok mellett már a csapat saját dalait is élőben hallhatják a rajongók.

* Az eredetileg április 16-ra hirdetett koncert új dátuma, amely a koronavírus helyzet miatt került halasztásra. A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra automatikusan érvényesek.

► Időpont: 2020.12.09., 20:00
► Helyszín: Dürer Kert
► Jegyárak:
– elővétel, 1. kör: 5990 Ft
– elővétel, 2. kör: 6990 Ft
► Jegyelővétel:
– Online: https://www.ticketportal.hu/event/BRASS-AGAINST-USA
– Személyesen: https://www.ticketportal.hu/SellingPlaces

A szervezők fenntartják a helyszín- és a koncertkezdés időpont változásának a jogát.

=== ENG ===

Brass Against, one of America’s most intense tribute formation returns to Budapest in the spring of 2020! The band that transforms modern metal, alternative rock and hip hop songs into a musical energy bombs supported by brass instruments

This is the rescheduled event of the concert originally announced for April 16. Previously purchased tickets are automatically valid for the new date.

► Date: 9 December, 2020, 8 PM
► Venue: Dürer Kert
► Ticket prices:
– phase one tickets: 5990 HUF
– phase two tickets: 6990 HUF
► Ticket sale:
– Online: https://www.ticketportal.hu/event/BRASS-AGAINST-USA
– Ticket offices: https://www.ticketportal.hu/SellingPlaces

The organizer reserves the right to cancel, postpone or change the venue, date and time of the concert.

//]]>