3 NAPOS TESTTANFOLYAM - BUDAPESTEN

07jun(jun 7)7:30 DE09(jun 9)3:30 DU3 NAPOS TESTTANFOLYAM - BUDAPESTEN

Mi ez?

Nemzetközi 3 Napos Testtanfolyam 2024. június 7-9.
között Magyarországon, Budapesten.
A tanfolyamot Marie Sandrine SALVAI francia minősített Access Consciousness facilitátor angol nyelven tartja és magyar valamint francia nyelvre tolmácsolják.

További nyelvek kérhetőek tolmácsolásra! Szeretnél a testekkel valódi lehetőségeket és varázslatokat felfedezni? Isten hozott ezen a fantasztikus, speciális Access Consciousness tanfolyamon hogy több, mint ötven energetikai testkezelést felfedezhess!
Ezen a tanfolyamon alámerülsz a testekre való éberségbe, facilitálásba és abba, hogy meghalld a testek beszédét és hogy felfedezd azt, hogy milyen ajándékok lehetnek számodra ez életedben! Igen, ajándékok!

A legtöbb embernek az a nézőpontja, hogy a teste hátrányos számára. Hajlandó lennél-e valami teljesen mást felfedezni a testekkel kapcsolatban és elkezdeni változást teremteni az életedben és a testedben azzal, hogy sokkal inkább jelen vagy, éber vagy és törődő?

Ez az egyik legszebb kapcsolódás és kommunikáció amit adhatsz magadnak! Előfeltételek: Alapozó tanfolyam vagy valamilyen más haladó Access tanfolyam, keresd Marie-Sandrine-t ha kérdésed van ezzel kapcsolatban vagy ha ellenőrizni akarod, hogy rendelkezel-e a kért előfeltételekkel.

@: mariesandrine.salvai@gmail.com

Információ és regisztráció itt:https://shorturl.at/flHPU

https://www.facebook.com/events/1036840480717639/

more

Mikor?

7 (Péntek) 7:30 DE - 9 (Vasárnap) 3:30 DU(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.