A Vándorjógás: Természet Csendje Jógatábor

03oct(oct 3)10:00 DE06(oct 6)3:00 DUA Vándorjógás: Természet Csendje Jógatábor

Mi ez?

👉Jógázz a szabadban és csatlakozz a túráimhoz. A Vándorjógás minden programja egy helyen: https://vandorjogas.hu/naptar 👈

🌳Tölts el kellemes napokat Gömöszőlősön. Töltődj fel falusi környezetben a gyönyörűen felújított modern Kakasvári vendégházban, a fenntarthatóság, és helyi értékek szellemiségében, Budapesttől autóval kb. 3 órára. Minden reggel rendszeresen ZEN meditációt fogunk végezni, délutánonként pedig hatha jógát tartok a Szíves fogadóban. Berczik Ágnes galagonya programja keretében gyógynövénytúrára fogunk indulni, majd az utolsó nap Kakaó szertartást tartunk Csizmadia Dorottya (GyöngyMAGam) vezetésével. Húsmentes ebédet és vacsorát minden napra biztosítja Vigh Andrea – Ökológiai Intézet Alapítvány. További programok a leírásban.

☀️ NAPIREND

– Október 03. Csütörtök –
11:00 Érkezés: Gömörszőlős Kassai út 44. Kakasvári Vendégház
12:00 Ebéd, nyitókör
14:00-16:00 Falusétsa, faluvezetés a polgármesterrel
17:00-19:00 Hatha jóga és hangtálas relaxáció
20:00 Vacsora
22:00 Zen meditáció ismertetése és 15 perc jóga légzőgyakorlat
23:00 CSEND

– Október 04. Péntek –
07:00 Ébresztő
07:30 ZEN meditáció
08:00 Egyéni reggeli, néhány gyümölcs (nincs benne az árban)
09:00 Egymásra hangolódás: 10 km túra a szuhaföldi kilátóhoz, csoportos gyakorlatok
12:00 Ebéd és szabadidő: Csikung az erdőben – Földelő energiagyakorlatok
17:00-19:00 Hatha jóga és hangtálas relaxáció
20:00-22:00 Vacsora
22:00-23:00 108 OM mantra
23:00 CSEND

– Október 05. Szombat –
07:00 ébresztő
07:30-08:00 ZEN meditáció
08:00 Egyéni reggeli a termékboltban (nincs benne az árban)
10:00-13:00 Gyógynövénytúra – Berczik Ágnes galagonyaprogramja
13:00 Ebéd és szabadidő: Csikung az erdőben – Földelő energiagyakorlatok
17:00-19:00 Hatha jóga és hangtálas relaxáció
20:00-22:00 Vacsora
22:00 15 perc légzőgyakorlat
23:00 CSEND

– Október 06. Vasárnap –
07:00 Ébresztő
07:30 ZEN meditáció
08:00 Egyéni reggeli a termékboltban (nincs benne az árban)
09:00 Erdőfürdő gyakorlatok (Forest meditation)
12:00 Ebéd
14:00 Kakaó SZERTARTÁS: Csizmadia Dorottya szertartásvezetővel
17:00 Zárókör, hazaindulás

‼️RÉSZVÉTEL FELTÉTELE: A napirend elfogadása! Alkohol és tudatmódosítószerek használata tilos! A részvétel nem ajánlott skizofrénia, epilepszia, bipoláris zavar, pszichózisra való hajlam és mániás depresszióval küzdő embertársainknak! A tervezett program változásának a jogát fenntartom. A létszám limitált, a bejelentkezés szükséges. A programon képek, videók készülnek, kérlek előre jelezd ha nem szeretnél látszódni.

🍏 MIT HOZZ MAGADDAL: 1. Jógamatracot 2. Meleg réteges ruházatot a jógához, túrához 3. A jókedvedet és a türelmedet 4. Reggelire egy kevés ételt, pár gyümölcsöt

– Részletek –

SZÁLLÁS: Trieber Annáék a közösségek számára többgenerációs életteret, alkotóknak alkotóteret, a szellemnek inspirációt, a léleknek nyugalmat, a stresszes életnek pedig élhető alternatívát hoztak létre amibe energiát nem kímélve, a hely szellemiségét felfedve, többet hoztak létre egyszerű szálláshelynél. A vendégház közel 140 négyzetméter belső térrel, plusz 35 négyzetméter fedett terasszal rendelkezik. A konyha 20 nm alapterületű, IKEA rendszerű, felszerelt, gépesített: légkeveréses sütő a magasszekrényben, négyzónás AEG gázfőzőlap nagyteljesítményű wok égővel, fölötte páraelszívóval, hűtőszekrény feső fagyasztással, mosogatógép, botmixer, teljes teríték és étkészlettel rendelkezik.További infó: www.meseudvar.hu

KAKAÓ CEREMÓNIÁRÓL: egy különleges ősi rituálé során kapcsolódhatsz szíved üzenetével, a szívnyitó növényi medicina – a Kakaó Mama- és a közösség támogató erejének segítségével. A 100% tisztaságú ecuadori Kakaó az érzelmi sérüléseket gyengéden átfényesíti, kisimítja. A szertartás során a Fény ereje kártya csomaggal is készülünk nektek, mely lelked hangját közvetíti majd. Fontos, hogy legyen egy szándékod (intenciód), amit magaddal hozol a rituáléra, illetve a jelenben is hagyhatod megjelenni és letisztulni ezt a térben, melyre közösen áldásunkat adjuk.

CSIKUNG: Test és a szellem egyidejű fejlesztése, az energia irányítása, uralása mellyel elérhetjük az elme csendjét. Stresszoldó gyakorlatok a nyugalom, a kiegyensúlyozottság és az egészség megtartásához. Csi jelentése levegő vagy energia, ami függ a levegő minőségétől. A helyes légzés szoros kapcsolatban van az egészségünkkel, az idegrendszerrel, a bennünk lévő energia egyensúlyával. Tiszta, megfelelő oxigéntartalmú levegőre van szükségünk, ezért kint a természetben érdemes gyakorolni.

ZEN MEDITÁCIÓ: Buddhista irányzat, az önvaló megtapasztalására irányuló csendmeditáció, ülő elmélyedés. Nyitott szemmel végezzük, nincsen szóbeli vezetés. A zen mindig közvetlenül és nyíltan mutat rá az igazságra, nem használ szimbólumokat. Tanítása egészen Buddháig nyúlik vissza. Buddha küldetése az volt, hogy megmutassa az utat a szenvedéstől való megszabaduláshoz.

CSIZMADIA DOROTTYA: aki természetgyógyászként támogatja a hozzá fordulókat az öngyógyítás és önismeret útján. Kezelésekkel és különféle szertartások vezetése során segít kapcsolódni a növények gyógyító erejével. Dorottya olyan feltétel nélküli szeretet teret nyit és tart, amelyben közelebb kerülhetsz kiteljesedettebb „GyöngyMAGadhoz”, lelked igaz esszenciájához.

BERCZIK ÁGNES: Természetgyógyász, fitoterapeuta – Természetszerető családba születtem, volt szerencsém gyermekkorom nagy részét gyönyörű környezetben, a vidéket járva eltölteni. Innen egyenes út vezetett a biológus szakmáig, ahol a gyógynövényekre szakosodtam. Bio-logosz, azaz az élet tudománya, amit tanultam, azonban rájöttem, hogy én valóban mindezt nem tudományosan vizsgálni szeretném, hanem megélni, szervesen eggyé válni a természettel. https://galagonyaprogram.hu/rolam/

——————————————————-

RÉSZVÉTELI DÍJ 4 NAPRA: 92.000.-
Tartalmazza a szállást 3 személyes felújított, modern szobákban és a jóga, meditáció, erdőfürdő, gyógynövénytúra és kakaószertartás programjait. 4 ebéd és 3 vacsora van az árban. A friss kézműves ebédet és vacsorát Vígh Andrea készíti. Vegán étekezés +25% felárért lehet kérni (100.000 FT), amit kérlek előre jelezz. A leutazást nem tartalmazza, a leutazás egyénileg vagy telekocsi rendszerben lesz, kérlek jelezd ha autóval jönnél és hány utast vinnél el.

* Jelentkezésed 50.000 Ft foglaló befizetésével válik érvényessé, csak ekkor tudom biztosítani neked a helyet. A befizetett díjat a jelentkezés lemondása esetén 1 hónapon belül nem térítem vissza, más névre viszont átruházhatod. A tovább díjat a helyszínen tudod befizetni. Kérlek tarts ki a döntésed mellett és írd be a naptáradba is! Ha még nem vagy biztos benne, hogy jössz, akkor csak iratkozz fel a várólistára vagy jelentkezz be a honlapon. Amennyiben a létszám betelt, lezárom a jelentkezést. Ha eldöntötted hogy jössz, utald át a díjat mihamarabb, ezzel biztosítod a helyedet és megkönnyíted a további szervezési munkáimat!

UTALÁSI INFORMÁCIÓK:
Név: Havasi Sándor
K&H BANK: 1040 0023 8448 4855 5148 1007
REVOLUT BANK: +36 20 236 0323
MEGJEGYZÉSBE ÍRHATOD: Saját neved és a program címét. Kérlek jelezd emailben ha utaltál, és küldd el az adataidat (Név; Telefonszám; Lakcím; Email cím) a számla kiállításához a vandorjogas@gmail.com -ra.

https://www.facebook.com/events/371361699041000/

more

Mikor?

3 (Csütörtök) 10:00 DE - 6 (Vasárnap) 3:00 DU(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.