Alapozó Kurzus Budapesten (12h)

05jun(jun 5)2:00 DU07(jun 7)6:00 DUAlapozó Kurzus Budapesten (12h)

Mi ez?

Vajon ki lehet remegni a stresszt?

Gyere, fedezd fel milyen újra együtt vibrálj együtt az élettel, és hazatalálni magadhoz a TRE® feszültségoldó gyakorlatokkal!

2024 egyetlen nyitott személyes alapozó kurzusa Budapesten várja a jelentkezésed, ha

🌿 szeretnéd megérteni mi történik a testedben a TRE® gyakorlásod során.
🌿 ha szeretnéd megismerni és megtanulni használni ezt a szuper lazító technikát.
🌿 ha el szeretnéd mélyíteni a gyakorlásod, amennyiben már gyakorlod a technikát.
🌿 ha szeretnél részt venni a 2024-ben induló Nemzetközi TRE® Provider képzésben.

A mindenki számára nyitott 12 órás műhely keretében a résztvevőknek lehetősége nyílik megismerni ezt a forradalmian új technikát, amely egy finom remegés segítségével aktiválja az izomfeszültségek és a mélyizmok stressz-tónusainak ellazulását.

Jelentkezés és információ:
https://calendly.com/escuchavital/12-oras-tre-alapozo-kurzus-budapest-2024

A TRE®-ről bővebben:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=gvH_0lIMJ_U

***

Résztvevőink mondták:

„Jó hangulatban, inspirálóan telt a 3 nap. Sikerült 1 rendszerben megtapasztalni és megérteni azt, amit külön-külön sejtett vagy ismert az ember, de ezidáig nem sikerült teljes mértékben összhangba hozni.”

„Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus kurzust, ahol kaptam egy életreszóló módszert arra, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessek a testemmel és lehetőséget adjak számára arra, hogy a lehető legtermészetesebb módon megszabaduljon a benne keletkezett és tárolt feszültségektől, ezáltal pedig egy egészségesebb és kiteljesedettebb életet élhessek. Ez az egyik legjobb, leghasznosabb befektetésem volt önmagamba, az életembe.”

„Rögtön az első óra után egy olyan nyugodt környezetet és támogató légkört tapasztaltam, ami alapvetően hiányzik a hétköznapjaimból. Az elmélet rövid ismertetése után kipróbálhattuk a módszert, ami számomra meglepően gyorsan éreztette a pozitív hatását: hónapok óta nem éreztem magam olyan nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak, mint az első gyakorlat után. Bízom benne, hogy a rendszeres gyakorlás további segítséget tud majd nyújtani a stressz kezelésében.”

https://www.facebook.com/events/266797453106777/

more

Mikor?

5 (Szerda) 2:00 DU - 7 (Péntek) 6:00 DU(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.