Csinibaba Táncdalfesztivál - Budapest Park X Katona József Színház

23may6:00 DU10:00 DUCsinibaba Táncdalfesztivál - Budapest Park X Katona József Színház

Mi ez?

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/csinibaba-tancdalfesztival_0523_e

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2024-ben újra Csinibaba Táncdalfesztivál!

A korábbi résztvevők mellett, még több katonás színésszel, új énekesekkel, illetve extra dalokkal készülünk! 💃

2024. május 23-án tehát újból műsorra tűzzük a koncert és a színház fúziójából létrejött, nagysikerű műsort.

És hogy mit is takar pontosabban a Csinibaba Táncdalfesztivál? Az este gerincét a legendás Csinibaba című film betétdalai, illetve a 60-as évek kultikus táncdalai adják, meglepő formákban, sajátos feldolgozásokban. A zenét a Meggyes Ádám vezette, fúvósokkal, vonósokkal, vokalistákkal és ütősökkel kiegészített kísérőzenekar (Nart Orchestra) szolgáltatja, amelynek magja: Dési Tamás „Guba” – dob, Matus Péter – basszusgitár (mindketten Irie Maffia), Csókás Zsolt – gitár és Premecz Mátyás – billentyűk (mindketten Kéknyúl). Hozzájuk pedig újabb és újabb katonás színészek és parkos előadók csatlakoznak. A Vajdai Vilmos rendezésében megvalósuló, egyedülálló koncert-show egy egészen különleges időszakba és miliőbe kalauzolja a nézőket. Érkezz korabeli – 60-as, 70-es évek – stílusú ruhákban, hogy még autentikusabbá varázsoljuk a hangulatot!

Dramaturg: Bíró Bence. Koreográfus: Duda Éva. Látvány: Schnabel Zita. Stylist: Giliga Ilka. Zenei vezető: Szepesi Mátyás.

Az esemény támogatója ezúttal is a Mastercard.

A koncertműsorra kizárólag állóhelyek válthatóak. A teraszokon korlátozott számban székek találhatóak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Teraszjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A jegyértékesítés november 6-án 10 órakor indul a Budapest Park felületein, azonban a Katona József Színház Pártolói körének tagjai és hírlevél feliratkozói illetve a Park releváns jegyvásárlói már november 3-án 10 órától biztosíthatják a helyüket.

🕰️ Az este tervezett menetrendje:
– 18:00 Kapunyitás
– Ajánlott érkezés: 18-19 óra között. Ha tutira nem szeretnél lemaradni a szuper vendégről, illetve kedvenced koncertjéről, érkezz időben!

– Koncertek vége: 22 óra
*A pontos menetrendet, a koncertek kezdési időpontjaival legkésőbb a rendezvény napján közzétesszük az eseményben.

🎟️ 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!

👨‍👧 Korhatár: 16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el: budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes

🔞 Ha koncertre jössz, szeretnénk tájékoztatni, hogy a Park területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak.
Hogy 23 óráig a koncerten résztvevő kiskorú vendégeink elhagyják a Park területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége.
Felhívjuk a figyelmed, hogy a 22:00-kor kezdődő bulijaink 18 éven felül látogathatók!
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba.
A fenti szabály alól kivétel, ha 16-18 év közötti vendégünk szülői kísérettel vesz részt az eseményen.

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek vagyunk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

♻️ Pultjainkban repohár rendszer működik, az idei évben több opció közül tudsz választani: 1. fizikai token, 2. digitális token, 3. kölcsönpohár funkció. Erről részletesebben itt írunk: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

🌦️ Eseményeinket rossz idő esetén is megtartjuk! A Park pultjaiban van lehetőség esőponcsó vásárlására.

☝️ Ha megszabadulnál felesleges jegyedtől, a TicketSwap rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során!
https://www.ticketswap.com/
Facebookon vagy más nem hivatalos online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

🫶 A valóság kinthagyása közben is figyeljetek egymásra, hogy mindenki felszabadultan szórakozhasson és csodálatos élményekkel térhessen haza!

☯️ A helyszínen a Budapest Park Vibe Team tagjai fognak gondoskodni arról, hogy ha kérdésetek vagy problémátok lenne, akkor minél hamarabb megtaláljuk a legideálisabb megoldást a helyzetre. Keressétek a Vibe Team feliratú pólóban lévő kollégákat és kérjetek bátran segítséget.

Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.
▲ Ha küzdőteres jegyed van, nem kell karszalagra váltani, a QR kódot előkészítve be tudsz lépni a főbejáraton.
Felhívjuk figyelmed, hogy a küzdőteres jegyek egyszeri belépésre jogosítanak!
Ha terasz jegyed van, menj a főbejárat melletti jegypénztárhoz vagy a megfelelő VIP bejárathoz és váltsd karszalagra a belépőd.
▲ Ha társasággal érkezel, és igazán VIP élményre vágysz (exkluzív helyszín, csodás kilátás), ajánljuk figyelmedbe a következő kiemelt helyszíneinket: Indie Lounge by Heineken; Display Lounge by Continental; Single Skybox by Samsung; Blues Skybox by Gloster.
Még több kérdésre választ adunk weboldalunk Info menüjében: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

https://www.facebook.com/events/822912106243369/

more

Mikor?

(Csütörtök) 6:00 DU - 10:00 DU(GMT+02:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.