Dívák & Ikonok || A Magyar Zene Háza időszaki kiállítása

18may8:00 DE11:00 DEDívák & Ikonok || A Magyar Zene Háza időszaki kiállítása

Mi ez?

Rihanna, Björk, Whitney Houston, Janelle Monáe, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Maria Callas, Edith Piaf, Ingrid Bergman és még sok más meghatározó előadóművész személyes történetén – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét, társadalmi hatását és kreativitását mutatja be a Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás.

Early bird jegyek már válthatók, ne maradj le!

A nagyszabású kiállítást a világ legnagyobb iparművészet- és design múzeuma, a londoni Victoria and Albert Múzeum rendezte. Az eredeti helyszínen 2024 áprilisában zár a tárlat, majd utazókiállításként először a Zene Házában lesz látható, 2024 májusától. Budapest után a világ több fontos múzeumába utazik tovább. A nyitás óta teltházzal futó V&A Díva tárlat a nagy dívák történetébe ad betekintést az operavilág nagyjaitól és némafilmsztároktól kezdve a mozivászon hírességein át napjaink világsztárjaiig.

JEGYEK | https://bit.ly/3uJsgzz
=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Időszaki kiállítótér
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/divak-es-ikonok

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/797225732211041/

more

Mikor?

(Szombat) 8:00 DE - 11:00 DE(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.