KNW Novel School

23may(may 23)7:00 DE25(may 25)2:00 DEKNW Novel School

Mi ez?

Történeteket írsz – vagy szeretnél?
Gyere el erre a háromnapos programra Budapestre, ahol egy hétvége alatt végigbeszéljük a dramaturgiával és a szereplők kialakításával kapcsolatos fontos részleteket! Remek szórakozás lesz, ha érdekel a regényírás!

KNW NOVEL SCHOOL
Az esemény azért kapott angol nevet, mert nagyon tetszik, hogy a NOVEL szó regényt és újdonságot is jelent egyszerre.
A SCHOOL pedig arra utal, hogy tanulunk. Megosztom veled azt, amit az olvasókról tudunk, hogy a közönség mit szeret, miért sikeresek egyes könyvek és mások miért nem.
Ez a program újdonság abban is, hogy én hiszem, hogy az írás remek hobbi és érdemes fogalkozni vele. Igenis hathatsz másokra, igenis kikerülhetsz a boltokba. Csak azt kérem, írj jó könyvet!

Még mitől más ez az írótanfolyam, mint a többi?
A KNW NOVEL SCHOOL olyan, mint én vagyok: motiváló és őszinte. Ha regényíró tanfolyamot keresel, ahol megtanítják a szabályokat, nem jó helyen jársz. Én nem tanítok szabályokat, nem nyomok le a torkodon semmit. Adok inkább egy izgalmas eszköztárat!

Beszélgetünk a történetírásról. Megnézzük a vázlatolási és tervezési technikákat, az írástechnikai, fogalmazási tippeket, a dramaturgiai és jellemformálási eszközöket. Három teljes napot szánunk a tanulásra, a történeted megbeszélésre, gyakorlásra és elméletre! Én nem beszélek mellé, innen tervet, eszközöket és írókedvet viszel haza!

Ha szeretnél regényt írni, vagy már írsz, esetleg be is fejezted, legyél akár 14, akár 74 éves, itt rengeteg érdekességet hallasz majd és óriási motivációt kapsz az íráshoz!

ONLINE és SZEMÉLYESEN is részt vehetsz.
Kedvezményes szálláslehetőséggel vidékieknek, külföldieknek!

https://www.facebook.com/events/415602447494000/

more

Mikor?

23 (Csütörtök) 7:00 DE - 25 (Szombat) 2:00 DE(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.