Sportséta az FTC Népligeti telephelyén

11sep3:30 DU6:00 DUSportséta az FTC Népligeti telephelyén

Mi ez?

2023. őszén (pontos időpont még nincs!!!) fedezzétek fel velünk a Ferencvárosi Torna Club Népligetben található telephelyét!
🙂
A KulTuristák Egyesületének – mint az Experience Balkan együttműködő partnerének – különleges sportsétáján járjuk be együtt Magyarország legnépszerűbb sportklubjának az FTC-nek a Népligetben található sportközpontját, ahol már nagyon sok világhírű sportoló pályafutása indult el, ahol bajnokcsapatok születtek és ma is születnek; ott ahol számos sportágban az év minden napján komoly felkészülés zajlik.
A Fradi munkatársa (volt sportolója) vezetésével ismerjétek meg az FTC-MVM Népligeti Sportközpontját, mire elmondható, hogy „egy város a városban”.
Különleges sportsétánk alatt bejárjuk a hangulatos és mindig élettel teli telephelyet, megismerjük a különböző labdarugó és futsal pályákat (ahol folyamatosan a jövő bajnokai edzenek), betekintünk hazai és nemzetközi kézilabda sztárok otthonába, az Elek Gyula Kézilabda Arénába. Népligeti kulisszajárásunk során a „Bajnokok Sétányán”, ahogy megismerjük az Fradi történetének legkiemelkedőbb sportolóit, különleges történeteket ismerünk meg a jelen és a jövő sztárjairól, majd levezetésként a Liget étteremben kávézunk, beszélgetünk.
A programot azoknak ajánljuk, akik betekintenének az FTC sportközpontjába, vagy szívesen visszatérnének oda, ha már jártak ott.

Jelentkezés a különleges sportsétára és további információ: kulturistak@gmail.com

Program időpontja: 2024. ősz

Jelentkezési határidő: —-

(A programot adományozóinknak önkéntes munkában szervezzük)

#séta #túra #ftc #kirándulás #fradi #sportséta #sport #telehely #foci #kézilabda #sportokók #úszás #teke #budapest #túrázás #épületbejárás #építészet #beszélgetés #egyesület

https://www.facebook.com/events/1133207013934268/

more

Mikor?

(Szerda) 3:30 DU - 6:00 DU(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.