SUP Balaton Marathon Tour- Balaton hosszában edzés

06jul(jul 6)6:00 DE07(jul 7)7:30 DUSUP Balaton Marathon Tour- Balaton hosszában edzés

Mi ez?

Mivel az Edző-esemény ütközött egy másik népszerű eseménnyel és kevesen regisztráltak, úgy döntöttünk hogy 2024-ben újra nekifutunk.
Esemény rajt-cél helyszíne: 1.nap: Kenese-Tihany-Balatonakali; 2.nap: Balatonakali- Badacsony-Keszthely (kedvezőtlen szélirány esetén esetleg fordítva)
Időpont: 2024. július 6-7. ( tartalék nap is lesz)
Táv: 82 km 2 felé bontva
Kategóriák: ABSZOLÚT / 35. évtől SZENIOR Kategóriákban; 20 főben limitált – igazolható referenciával, vagy előversenyeken tesztelt – létszámban
Rövid leírás: Mindkét nap 8.00-kor Rajtolnak az aznapi rajthelyről a nevezettek. Ellenőrző pihenő pontok: Balmádi-Csopak-TIHANY-Akali-Révfülöp-BADACSONY-Balatongyörök- Cél: Keszthely városi Strand
Szintidő: minden nap 12 óra ; SUPBalaton Marathon rekord Tour(Kenese-Keszthely)
A limit: for the best 20.
A napi táv és a szintidő az időjárás függvényében változhat. Nagy szél és viharjelzés esetén. Az élbojtól 3 órára lemaradók a versenyt nem folytathatják!

Kenese – Keszthely SUP Marathon „edzés” RÉSZLETES kiírás
„A Lelle Beach Club SUP -osok részére a folyó 2024. évre Kenese–Keszthely hosszútávú túra edzést ír ki, melynek feltételei a következők:
A túra nem lesz nyílt, hanem a korábbi (hosszabbtávú versenyeken elért, igazolható) teljesítmények alapján alkalmasnak tartott max 20 fő részére egyéni, tehát bármely SUP-os egyedül indulhat, bár- milyen típusú merev, avagy felfújható(iSUP), de csakis biztonságos, leash-vel rendelkező deszkával. (amennyiben nem jelentkezik olyan 20 fő akinek esélye van korábbi eredményei alapján a táv szintidőn belüli teljesítésére, a LBC lehetőséget ad a táv párban, váltózva való teljesítéséhez.)
Az indulás akár Keneséről, akár Keszthelyről történhet a felelős rendező döntése szerint. A menet napját és idejét az edzésszervező BKTE választhatja ki, amelynek tervezett hétvégéje: 2024. július 6-7. Balatonkenese 08.00 (tartalék napok július 13-14.) a célbaérés szintideje Balatonakali – Keszthely 20:30!
Tervezett ellenőrző frissítő pontok: Alsóörs, Tihany, (Balatonakali), Révfülöp, Badacsony, Balatongyörök,
Az indulásra jelentkező ebbeli szándékát a Lelle Beach Clubnál idejében 2024. március 21-ig bejelenti, és tőle teljesítménytúra engedélyt kér. A túraengedély tartalmazza: a deszka típusát/márkáját, legnagyobb hosszát, szélességét és parti saját frissítő biztosító támogató elérhetőségét is, az indítás és érkezés idejének igazolására szánt helyet, végül a jelentkező azon nyilatkozatát, amelyben becsületszavára kijelenti, hogy a menetidő tartama alatt deszkáját sem motorikus erővel, sem egyébként nem hajtotta/vontatta.

Az indulás és érkezés idejének igazolása úgy történik, hogy a túrázó a kenesei, tihanyi-badacsonyi, illetve a keszthelyi versenyvezetővel percnyi pontossággal, tintával feljegyezteti azon hivatalos időpontot, amely időpontban a túrázó indulása előtt, illetve érkezése után közvetlenül az helyi versenyfőnöknek túraigazolványát átnyújtja. Tehát a vízen indulás és érkezés időpontja szögezendő le, a szárazföldön és pedig a strandvezető épületében az túravezető főnök előtt történt jelentkezésének időpontja, amelynek hitelességét a két túravezető főnöke szintén becsületszóval erősít meg.

Ezen túránál handicapolás nincsen, tehát csak az abszolút gyors, mégpedig a három leggyorsabb (férfi-női) deszka kap jutalmat (plakettet), ezek is csak azon esetben, ha menetidejük a napnyugtába nem nyúlik bele azaz szintidőn belül teljesítenek..
A folyó évben elért legjobb összetett idő lesz a 2024. évi kiírás minimális ideje, a rekord, amelyet lehetőleg javítani kell.

Balatonlelle, 2023. június 15.
A Lelle Beach Club választmánya”
Németh Zsolt
főszervező
Tehát az előnevezéseket / érdeklődést 2024. március 21-ig várjuk a sport@marathon.hu címre!
Aki esetleg kéri, hogy foglaljunk/biztosítsunk neki és parti kisérőjének szálláslehetőséget Kenesén Balatonakaliban, vagy Keszthelyen ezt a nevezéskor szintén jelezze!

https://www.facebook.com/events/482157019458785/

more

Mikor?

6 (Szombat) 6:00 DE - 7 (Vasárnap) 7:30 DU(GMT+00:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.